Wizyta SKAS na przejściach w IAS Rzeszów

A szefowa widziała tłumy ciapatych co przeszli z Ukrainy co teraz po Przemyslu chodzą i atakują ludzi nożami i siekierami? Jest już jedna dziewczyna pocięta nożem, napad na sklep z nożem i pare innych przypadków. Strach przejść przez miasto, nawet w dzień. Żal mi tych matek z dziećmi ale razem z nimi wchodzą setki ciapatych 😕 o tym nikt nic nie mówi !!!

Attachments

• BE113821-BC66-44CD-85CD-9E75C09A4409.jpeg
    BE113821-BC66-44CD-85CD-9E75C09A4409.jpeg
    319,4 KB · Wyświetleń: 433
A szefowa widziała tłumy ciapatych co przeszli z Ukrainy co teraz po Przemyslu chodzą i atakują ludzi nożami i siekierami? Jest już jedna dziewczyna pocięta nożem, napad na sklep z nożem i pare innych przypadków. Strach przejść przez miasto, nawet w dzień. Żal mi tych matek z dziećmi ale razem z nimi wchodzą setki ciapatych 😕 o tym nikt nic nie mówi !!!

Wstydziłbyś się. I ktoś taki nosi mundur? Mam nadzieję, że jesteś tylko ruskin trolem, a nie naszym funkcjonariuszem.

Ciekawe kiedy się ruszą ażeby wspomóc naszych na granicy .... nie wiem jak w innych UCS ale w Katowicach ludzie czekają na sygnał do wyjazdu .... a tu cisza. Może jak ruskie zaczną nas atakować to się szefowa obudzi ..... ale wtedy to już będzie za późno .....

ehhhh .... szkoda mi słów na takich ludzi jak Ty. Widać że ten Pan jest Hindusem bądź coś podobnego. Są tam ludzie różnej nacji, są też zagraniczni studenci którzy uciekli. A co do wydarzeń w przemyślu to wiem że Kibole się zjednoczyli i robią tam porządki jeśli sytuacja tego wymaga. I Policja też.

Back
Do góry