D
do powyżej
Gość
Jak tam zaprezentowała się "banda trojga" czy Iwona jak zwykle obraziła ministra?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:Panie Sławku. Pięknie to wszystko Marian B. obrazuje i świetlaną wizje roztacza ale co będzie jak znajdziemy się w KASach Federacja wszystko przyklepnie czytaj zgodzi się na reformę a tu stanie się niespodzianka w stylu alokacji. Specjalista od mokrej roboty Sławek P. zwolni 10% z 60 tysiecy połaczonych celników i skarbowców i wyjdzie mu ze to będzie około 6 tysięcy tyle, ze celników. Ja to widze jasno 4-5 tysiecy w mundurach zostanie zeby granicy nie drażnić czy 6 tys do zwolnienia i reszta moze załapie się do kas. Przeciez nie zmuszą ludzi w wieku przedemerytalnym kiedy jest ochrona z mocy ustawy do tego aby się zwolnili tym bardziej sami ich nie zwolnią. Mamy teraz mundurówkę, zwrot za bilet, dodatkowy urlop, 100% chorobowego. Jezeli stracimy to i nic w zamian nie dostaniemy to po cholere związki godza się na reforme?????Prosze o odpowiedź
...to po cholere związki godza się na reforme?????Prosze o odpowiedź
Sławek, czy możesz potwierdzić, że nad konsolidacją ze strony Służby Celnej ma pracować znany nam od ciemnej strony mocy, mistrz małodobry Sławomir P.?
Zwracam się z apelem do ZZ zacznijcie coś robić by nas bronić. Najwyższy czas zacząć protestować bo za jakiś czas będzie za póżno, zacznijmy walczyć wszystkimi dostępnymi sposobami przeciw wprowadzaniu tej chorej reformy. Ja jestem za strajkiem, już i tak nie mamy nic do stracenia, nie wierzmy im, znowu nas oszukają tak jak już wiele razy. Czemu ZZ nic nie robią , na co czekacie, ludzie obudzćie się.