To mój pierwszy wpis wiec dzień dobry.
Obawiam się, ze masz rację co do ilości kaski.
Pójdę dalej, i zaryzykuję stwierdzenie, że jeszcze zabiorą więcej niż dadzą - jeśli w ogóle coś dadzą.
Nie wierzę, że nie ma nikogo na tym i na tamtym forum, kto nie ma wiedzy, chociażby w postaci wyciągniętych newsów z kręgów zbliżonych do władzy o planowanych sqwskch zagrywkach jakie są poważnie rozważane.
Poczekajmy aż ci skarbowcy, którzy już się cieszą, przekonali się i policzyli, ile tak naprawdę dostali kaski...
Wtedy się wściekną...
Obawiam się, ze masz rację co do ilości kaski.
Pójdę dalej, i zaryzykuję stwierdzenie, że jeszcze zabiorą więcej niż dadzą - jeśli w ogóle coś dadzą.
Nie wierzę, że nie ma nikogo na tym i na tamtym forum, kto nie ma wiedzy, chociażby w postaci wyciągniętych newsów z kręgów zbliżonych do władzy o planowanych sqwskch zagrywkach jakie są poważnie rozważane.
Poczekajmy, aż zaczną się urlopy, i nie będzie rezerw kadrowych...
I dopiero wtedy uderzymy...
Nie zakrzykujcie mnie ale przemyślcie to co napisałem...
To ma głębszy sens, a nie wszystko można napisać wprost...
[/QUOTEic]
To może być posunięcie i dobre i niedobre. Dobre jeśli zdarzy się przed wyborami i przed rozporządzeniem RM o wprowadzeniu cięć w ramach tarczy.
Po wydaniu rozporządzenia nie wycofają go.
Takie moje przemyślenia.
I pytanie retoryczne... dlaczego górnicy nie pojechali na protest?
Edit
A w sprawie protestu. Zastanowiło mnie dlaczego tak nieadekwatnie do ilości protestujących użyto sił i technik... i doszedłem do wniosku, że policja ćwiczy.
Ostatnia edycja: