@cat odnosiłem się do osób, które na jakąkolwiek krytykę reagują złością/agresją.
@bolo1999 Nie pierwszy raz się mnie o to pytasz, a ja za każdym razem grzecznie Ci odpowiadam. Z uwagi na to, że jesteś już Panem w sile wieku proponuję Ci abyś sobie to zapisał. Najlepiej zapisuj odpowiedzi wszystkich, których o to pytasz. Nie każdy tak miło będzie Ci udzielał za każdym razem odpowiedzi.
Po drugie czepianie się krytyki, to tak jakby zakazywać krytyki prezydenta i mówić, że jak się nie podoba to można startować i nim nim zostać. ABSURD.
Każdy ma pełne prawo krytykować i kandydować. Jedno nie wyklucza drugiego.
Nie każdy ma charyzmę i charakter lidera, tak jak nie każdy lider posiada zaplecze merytoryczne itp.
Wałęsę już mieliśmy.
Co do mojego rozgoryczenia zachowaniem tego i pozostałych związków.
Bombardowaliście (jak i ja sam) KU za jego działania (symulowanie działań), pokrętne wyjaśnienia, nic nie wnoszące informacje, ustawki.
Pan Sławomir w tym czasie nawoływał do zapisywania się do Celników, że pora na zaostrzenie działań i zakończenie tych pseudo rozmów. I co się wydarzyło od tamtego momentu? Mamy jakieś zaostrzenie? Jakieś konkrety?
Mamy notatkę, która gdyby nie logo tego ZZ pomyślałbym, że jest napisana przez T.L.