Podziękowanie Pełnomocnika Komitetu Inicjatywy Ustawodawczej

Podziękowanie

W imieniu Komitet Inicjatywy Ustawodawczej oraz Swoim własnym pragnę bardzo gorąco podziękować koleżankom i kolegom za tak liczny udział w posiedzeniu Podkomisji nadzwyczajnej do rozpatrzenia obywatelskiego projektu ustawy o zmianie ustawy o zaopatrzeniu emerytalnym funkcjonariuszy (...) druk nr 30, w dniu 21.07.2016 r., która była dla Naszej jednolitej formacji mundurowej bardzo istotnym wydarzeniem.

Bardzo serdecznie dziękuję za wsparcie merytoryczne jakie od Was wszystkich uzyskałam w trakcie reprezentowania stanowiska Komitet Inicjatywy Ustawodawczej do stanowiska Rządu wobec obywatelskiego projektu ustawy o zmianie ustawy o zaopatrzeniu emerytalnym funkcjonariusz (...).

Mam nadzieję, że zapoczątkowana w ten sposób jednomyślność i współpraca zaowocuje jeszcze wieloma tak merytorycznymi i profesjonalnymi spotkaniami, a Nasza formacja mundurowa będzie jeszcze silniejsza.

Zdaliśmy Wszyscy egzamin z wiedzy, kultury, taktu i dyplomacji na szóstkę, jak zwykle kompetentnie wypełniliśmy powierzone Nam zadanie.

Jestem dumna, że Mogłam jako Pełnomocnik Komitetu Inicjatywy Ustawodawczej reprezentować Nasze środowisko. Zdobyte doświadczenie jest dla Mnie bezcenne. Wasza serdeczność i pomoc jest nieoceniona. Mam nadzieje, że nasze relacje nadal pozostaną w takich samych stosunkach.

Serdecznie dziękuję Paniom i Panom Posłom wchodzącym w skład Podkomisji nadzwyczajnej do rozpatrzenia obywatelskiego projektu ustawy o zmianie ustawy o zaopatrzeniu emerytalnym funkcjonariuszy (...) druk nr 30.

Serdecznie dziękuję przedstawicielom Związków Zawodowych Policji, za wystąpienie i poparcie merytoryczne dążeń Naszej formacji jako jedynej ze Służb nie dopisanej do ustawy o zaopatrzeniu emerytalnym funkcjonariuszy (...)

Serdecznie dziękuję Panu mecenasowi Rolandowi Szymczykiewicz za pomoc w przygotowaniu merytorycznego wystąpienia.

Za to wszystko jeszcze raz serdecznie dziękuję.

w/z Pełnomocnika Komitetu Inicjatywy Ustawodawczej

Jolanta Haron

Attachments

• Podziękowanie.jpg
    Podziękowanie.jpg
    404,1 KB · Wyświetleń: 484
Back
Do góry