świniewkosmosie
Użytkownik
- Punkty reakcji
- 14
I jak? Zadowoleni?Czy wiadomo kiedy wypłacą waloryzację/,,podwyżki" w IAS Warszawa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I jak? Zadowoleni?Czy wiadomo kiedy wypłacą waloryzację/,,podwyżki" w IAS Warszawa?
No jasne, 40 zł dostałemI jak? Zadowoleni?
No jasne, 40 zł dostałemniestety, na ratę za zmywarkę nie starczy, jak Helenie
![]()
JAK się kupuje TAKIE drogie, pewnie zagraniczneNo jasne, 40 zł dostałemniestety, na ratę za zmywarkę nie starczy, jak Helenie
![]()
Proponuje WAM przestać pytać czy dostaną wszyscy a zacząć się tego domagać - czy to od ZZ czy to od DIAS - bo gdzie mają wasze pytania i oczekiwania to już chyba doskonale pokazali.Witam
Czy jest info czy wrześniowe 3,5% dostaną wszyscy czy wybiórczo? Pozdrawiam
JAK się kupuje TAKIE drogie, pewnie zagraniczne![]()
TO może zaryzykuj i nie spłacaj...odsetki niskie, karne też, a podatek i tak już odprowadzonynie pomyślałam, mogłam przecież jak nasi byli, mam nadzieję, przełożeni pomyśleć o Tax Free.... Byłoby trochę taniej....
Może związek zapyta skąd się wzięło 1,5%?To 1,5% wynika z jakiegoś aneksu do porozumienia, bo miało być chyba 3%?
Z pewnych podwyżek było tylko budżetowe 6% związane ze wzrostem kwoty bazowej, czyli o tyle wzrosły wszystkim mnożnikowe elementy uposażenia. Podwyżki modernizacyjne nie były już uregulowane i teoretycznie można było nie dostać nic z tej puli. Wg mnie upomnieć możesz się o wymienione wcześniej 6% (pamiętaj że dodatek kontrowersji jest niemnożnikowy)Jest prośba . Czy jest ktoś w stanie potwierdzić o ile wzrosła kwota uposażenia funkcj. Od dnia 01.01.2020r. , nie jestem już w Służbie /emka/ a wiąże się to z niewypłacenia mi uposażeń w należytej wysokości , należytych urlopowych , należnych odpraw . Ogólnie DIAS będzie migał się z wypłatą należnych , dopóki nie dostanie wezwań o dopłatę . Dziękuję za odzew .
1. Liczą wyrównania...wypłata październik, po uzgodnieniach z 15 września...Mam rozumieć , że z pisemnie Obiecanych podwyżek przez najwyższe dowództwo kasu i MF o kwotę
Średnio 700zlotych otrzymaliśmy po sto parę zlotych? Toż to kpina na skalę światową .
Bogu , związkowi , Sławkowi no i swoim działaniom dziękuję , że już jestem na emce . Nie muszę garowac
Za te nędzne ochłapy . Koszty życia wzrosły o tysiąc złotych /podwyżki cen, opłat itp./ a nam dali po 100zlotych podwyżki - szla..... By to trafił . Dorabiać funkom nie wolno , ni skąd pomocy - przyjdzie kraść w marketach .....
Nie wiem jaką miałeś stawkę przed odejściem, ale załóżmy, że ok 4500 netto bez dodatku kontrolerskiwgo. 6% Z tego daje 270 zł. netto czyli trzysta z haczykiem brutto. Tą część łatwo jednoznacznie oszacować. Liczysz 6% że swojego uposażenia pomniejszonego o niemnożnikowy składniki. Najczęściej jest to tylko dodatek kontrowersji.Mam rozumieć , że z pisemnie Obiecanych podwyżek przez najwyższe dowództwo kasu i MF o kwotę
Średnio 700zlotych otrzymaliśmy po sto parę zlotych? .....