świniewkosmosie
Użytkownik
- Punkty reakcji
- 14
I jak? Zadowoleni?Czy wiadomo kiedy wypłacą waloryzację/,,podwyżki" w IAS Warszawa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I jak? Zadowoleni?Czy wiadomo kiedy wypłacą waloryzację/,,podwyżki" w IAS Warszawa?
No jasne, 40 zł dostałem niestety, na ratę za zmywarkę nie starczy, jak HelenieI jak? Zadowoleni?
No jasne, 40 zł dostałem niestety, na ratę za zmywarkę nie starczy, jak Helenie
JAK się kupuje TAKIE drogie, pewnie zagraniczneNo jasne, 40 zł dostałem niestety, na ratę za zmywarkę nie starczy, jak Helenie
Proponuje WAM przestać pytać czy dostaną wszyscy a zacząć się tego domagać - czy to od ZZ czy to od DIAS - bo gdzie mają wasze pytania i oczekiwania to już chyba doskonale pokazali.Witam
Czy jest info czy wrześniowe 3,5% dostaną wszyscy czy wybiórczo? Pozdrawiam
JAK się kupuje TAKIE drogie, pewnie zagraniczne
TO może zaryzykuj i nie spłacaj...odsetki niskie, karne też, a podatek i tak już odprowadzonynie pomyślałam, mogłam przecież jak nasi byli, mam nadzieję, przełożeni pomyśleć o Tax Free.... Byłoby trochę taniej....
Może związek zapyta skąd się wzięło 1,5%?To 1,5% wynika z jakiegoś aneksu do porozumienia, bo miało być chyba 3%?
Z pewnych podwyżek było tylko budżetowe 6% związane ze wzrostem kwoty bazowej, czyli o tyle wzrosły wszystkim mnożnikowe elementy uposażenia. Podwyżki modernizacyjne nie były już uregulowane i teoretycznie można było nie dostać nic z tej puli. Wg mnie upomnieć możesz się o wymienione wcześniej 6% (pamiętaj że dodatek kontrowersji jest niemnożnikowy)Jest prośba . Czy jest ktoś w stanie potwierdzić o ile wzrosła kwota uposażenia funkcj. Od dnia 01.01.2020r. , nie jestem już w Służbie /emka/ a wiąże się to z niewypłacenia mi uposażeń w należytej wysokości , należytych urlopowych , należnych odpraw . Ogólnie DIAS będzie migał się z wypłatą należnych , dopóki nie dostanie wezwań o dopłatę . Dziękuję za odzew .
1. Liczą wyrównania...wypłata październik, po uzgodnieniach z 15 września...Mam rozumieć , że z pisemnie Obiecanych podwyżek przez najwyższe dowództwo kasu i MF o kwotę
Średnio 700zlotych otrzymaliśmy po sto parę zlotych? Toż to kpina na skalę światową .
Bogu , związkowi , Sławkowi no i swoim działaniom dziękuję , że już jestem na emce . Nie muszę garowac
Za te nędzne ochłapy . Koszty życia wzrosły o tysiąc złotych /podwyżki cen, opłat itp./ a nam dali po 100zlotych podwyżki - szla..... By to trafił . Dorabiać funkom nie wolno , ni skąd pomocy - przyjdzie kraść w marketach .....
Nie wiem jaką miałeś stawkę przed odejściem, ale załóżmy, że ok 4500 netto bez dodatku kontrolerskiwgo. 6% Z tego daje 270 zł. netto czyli trzysta z haczykiem brutto. Tą część łatwo jednoznacznie oszacować. Liczysz 6% że swojego uposażenia pomniejszonego o niemnożnikowy składniki. Najczęściej jest to tylko dodatek kontrowersji.Mam rozumieć , że z pisemnie Obiecanych podwyżek przez najwyższe dowództwo kasu i MF o kwotę
Średnio 700zlotych otrzymaliśmy po sto parę zlotych? .....