a tymczasem zaczyna robić się coraz ciekawiej
Premier - Kancelaria Prezesa Rady Ministrów - Portal Gov.pl
www.premier.gov.pl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ta ... SCS nie dotnie bo ludzie sami pouciekają bo ile może wytrzymać normalny człowiek w domu wariatów (KAS) ?Raczej SCS to nie dotknie, że względu na duże braki kadrowe.
Ta ... SCS nie dotnie bo ludzie sami pouciekają bo ile może wytrzymać normalny człowiek w domu wariatów (KAS) ?
Po co piszesz takie głupoty. Gdzie widziałeś, że zmniejszenie odpraw po zwolnieniach ze służby dotyczy służb mundurowych. Co innego cywile ale to już nie nasz problem.Raczej SCS to nie dotknie, że względu na duże braki kadrowe. Odpraw pieniężnych po zwolnieniach ze służby , to troszeczke szkoda , zawsze był to jakiś zastrzyk finansowy .
Was nie ale ucywilnionych już takPo co piszesz takie głupoty. Gdzie widziałeś, że zmniejszenie odpraw po zwolnieniach ze służby dotyczy służb mundurowych. Co innego cywile ale to już nie nasz problem.
Wydaje sięże większym problemem jest zwonienie jako takie a nie wysokość odprawy. I nie mam złudzeń że jak przyjdzie co do czego to odprawy mundurowych też będą cięte. A co do "napisane" ostatecznie wszystko rozbija się o interpretację i można z tym iść tylko do sądu a wiemy z jakim skutkiem.
i wszystko w temacieOdprawy emerytalne póki co nie są zagrożone. Tarcze 1,2,3,.... nic do tego nie mają. To są bezpodstawnie powtarzane ploty
Przecież ucywilnieni powinni już dawno dostać odprawy w momencie ucywilnienia. Ci co likwidowali Służbę Celną oszukali was.Was nie ale ucywilnionych już tak
A jaki to problem, po pierwsze redukcja etatów nie dotyczy służb mundurowych tylko cywili, po drugie nawet jakby dotyczyła to 90% z nas ma emki i tak naprawdę mogą nam skoczyć. Obniżenie zarobków też nam nie grozi bo cały czas jest mowa o tym, że służb mundurowych to nie dotyczy tak jak obniżenie odpraw które też nas nie dotyczą. Po co siejecie niepokój. Jeśli jest inaczej niż napisałem to mi to udowodnijcie.Zgoda.
Większym problemem jest redukcja etatów i ludzie na bruku, brak poprawy finansowej przy galopującej inflacji niż stawanie murem za odprawami .
Ale jeżeli tylko miało by dotyczyć to funkcjonariuszy SCS -na to nie ma zgody .
obawiam sięże pociągną po całości no może bez plicji / straży SG bo w końcu dali im dodatki motywacyjne za pozostanie w służbieZgoda.
Większym problemem jest redukcja etatów i ludzie na bruku, brak poprawy finansowej przy galopującej inflacji niż stawanie murem za odprawami .
Ale jeżeli tylko miało by dotyczyć to funkcjonariuszy SCS -na to nie ma zgody .
jednak że należy pamiętać że na przestrzeni 06.2019 do teraz i myślę że do końca roku służbę opuściło tak przynajmniej 20%obawiam sięże pociągną po całości no może bez plicji / straży SG bo w końcu dali im dodatki motywacyjne za pozostanie w służbie