heisenberg
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 1 844
zdaje się że w ramach nagrody to co najwyżej dyplom lub dodatkowy urlopHmm nie wiem czy dobrze rozumiem mozna jaśniej?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zdaje się że w ramach nagrody to co najwyżej dyplom lub dodatkowy urlopHmm nie wiem czy dobrze rozumiem mozna jaśniej?
Podobnie rozwiązania dotyczą pozostałych służb i całej szeroko pojętej budżetówki. Tym sposobem pomimo podwyżki wynagrodzenia/uposażenia w tym roku w przyszły zanotujemy spadek.Faktycznie trzeba spierdzielać z tej służby. Nie ma nawet co się zastanawiać.
ALE, dzięki temu (wg RZĄDU), gospodarka się odbije, od czego ?Podobnie rozwiązania dotyczą pozostałych służb i całej szeroko pojętej budżetówki. Tym sposobem pomimo podwyżki wynagrodzenia/uposażenia w tym roku w przyszły zanotujemy spadek.
Tak, tyle że w pozostałych służbach młodzi dostali po te prawie 450 zł brutto na głowę a u nas gówno (za przeproszeniem).Podobnie rozwiązania dotyczą pozostałych służb i całej szeroko pojętej budżetówki. Tym sposobem pomimo podwyżki wynagrodzenia/uposażenia w tym roku w przyszły zanotujemy spadek.
MOŻE ???? jakaś niespodzianka kryje się w "ostatniej" transzy?Tak, tyle że w pozostałych służbach młodzi dostali po te prawie 450 zł brutto na głowę a u nas gówno (za przeproszeniem).
Projekt
legislacja.gov.pl
W roku 2021 nie tworzy się funduszu nagród, o którym mowa w przepisach
wydanych na podstawie art. 220 ust. 2 ustawy z dnia 16 listopada 2016 r. o Krajowej
Administracji Skarbowej (Dz. U. z 2020 r. poz. 505, 568, 695, 1087 i 1106).
2. W roku 2021 funkcjonariuszom Służby Celno-Skarbowej może zostać przyznana
nagroda pieniężna, o której mowa w art. 219 ust. 1 pkt 3 i art. 238 ust. 1 ustawy z dnia 16
listopada 2016 r. o Krajowej Administracji Skarbowej, w ramach posiadanych środków na
uposażenia
Pier....ąć w czerep to raczej powinni się ci którzy wymyślili i stworzyli to dziwadło bez ładu i składu. Do mnie masz pretensje? Ja stworzyłem burdelkas, ja wyrzuciłem ponad tyś funkcjonariuszy ze służby na podstawie jakiś urojeń, ja ucywilniłem bez sensu kilka tysięcy celników? Widzisz co się dzieje, czy wg Ciebie to jest normalne?Szczyt egoizmu w stosunku do ucywilnionych kolegów. Może i mają emki, ale nie wszyscy i nie w takich kwotach, żeby mogli z nich normalnie żyć. Pier....ij się czasami w ten swój czerep i pomyśl zanim coś napiszesz. Powinni....... jak wiele rzeczy
Co zrobił Banaś wszyscy wiemy. Ale to nie powód żeby wyrażać zadowolenie, że skutki tej decyzji będą ponosili nasi koledzy. Nie sztuka jest pod każdym prawie postem dodawać głupawy uśmieszek. No chyba że nie potrafi się coś sensownego napisać.. Samo umartwianie się nad byłą nazwą formacji nic nie wnosi. Nazwa się zmieniła, ludzie pozostali. Czy coś się zmieni na lepsze? Nie wiem. Zależy to też od nas.Pier....ąć w czerep to raczej powinni się ci którzy wymyślili i stworzyli to dziwadło bez ładu i składu. Do mnie masz pretensje? Ja stworzyłem burdelkas, ja wyrzuciłem ponad tyś funkcjonariuszy ze służby na podstawie jakiś urojeń, ja ucywilniłem bez sensu kilka tysięcy celników? Widzisz co się dzieje, czy wg Ciebie to jest normalne?
Obawiam się, że za ten okres nie będzie wyrównań ...IAS Lublin - wyrównania za nieobecność na służbie l4 opieka do lat 8 - wiecie moze kiedy będą wyrównania wyplacone - chodzi tu mi tu o wyrownania podwyżki
Dlaczego? Z 6% byloObawiam się, że za ten okres nie będzie wyrównań ...
Było z 3% - z budżetowej!Dlaczego? Z 6% bylo