bolo1999
Dobrze znany użytkownik
Chciałbym przypomnieć, że co niektóre osoby z tego forum będące utytułowane pod względem stażu i liczby postów wymyślało, niestety wraz z przewodniczącym Siwym piekielnie niesprawiedliwy i debilny sposób naliczania podwyżek, a już swoimi algorytmami po prostu ośmieszył te podwyżki, dlatego ci na górze, panie i panowie z mf i kas mają nas za idiotów, bo wymyślamy cuda na patyku, zamiast iść prostą drogą, przypomnę również, że same podwyżki nie załatwiają innych ważnych spraw. Nie słychać ze strony związków aby upomniano się o dodatek mundurowy, mieszkaniowy, uregulowanie kwestii szkoleń dla nowo przyjętych, aby nie dochodziło do sytuacji, że mamy niedouczonych funkcjonariuszy którzy po 2 latach są wysyłani na fikcję zwaną zasadniczy kurs celny, uregulować kwestię szkoleń dla zgodnie zapotrzebowaniem danych komórek organizacyjnych i tak można by wymieniać, podwyżki są ważne, ale nie są wszystkim, bo służenie w byle jakości jaka się u nas zrobiła to nic miłego, mam tutaj na myśli zapewnienie wszystkim funkcjonariuszom ich ochrony życia i zdrowia w trakcie pełnienia służby i niech mi zaraz nie wyskakują wielce obdarzeni mistrzowie służby mówiący, że funkcjonariusz ma sobie poradzić nie mając nic, tak było w ukochanym dla co niektórych ku mojemu zdziwieniu PRLu, do którego pan bolo bardzo tęskni. Jeśli nie uzdrowimy tak podstawowych kwestii, to nawet jeśli dostaniemy po 2 tys podwyżki, dalej będziemy byle jacy.
Jeśli jesteś kumaty, poradzisz sobie..
Jeśli nie, i służbowe helikoptery ci nie pomogą..
Niesprawiedliwy? Debilny?
Subiektywna ocena..
Tak jak moja..
Chamie, bucu i prostaku!
Jeśli chcesz rozmawiać, nie możesz innymi gardzić, jak piszesz..