To dobrze (z tym zacięciem)!
Pytanie: czy masz pewność, że u Ciebie ten właśnie związek "stanął okoniem"?
U mnie, większość środowiska należącego do niego zdecydowała tak, a nie inaczej i skoro związek przychyla się do zdania większości swoich członków, to mnie pozostaje się podporządkować nawet wtedy, gdy mam inne zdanie. Nie zawsze nasze "chcenie" zostaje zrealizowane, ale wolno nam wołać - czego chcemy.
Tu akurat problem nie leży po stronie BRAKU POROZUMIENIA, dlatego usiłuję także Ciebie przekonać do czegoś, co jest faktycznym sednem sprawy.
Chcesz szybciej kasy? Ja TAKŻE! Zrozum więc, że POJAWIENIE SIĘ owej kasy, absolutnie teraz nie zależy od ustaleń DIAS-ów ze związkami!
Dlaczego tak wielu z nas zakłada scenariusz totalnie postawiony na głowie ?!
Jak można dzielić, a właściwie w ogóle zajmować się czymś, czego fizycznie nie ma ?!
Odpowiem Ci!
Nie jest to ani naturalne, ani normalne, a zostało użyte jako "szczepionka" na oczywistą "chorobę".
O ile medycznie nie jestem "antyszczepionkowcem", o tyle finansowo muszę nim być, gdyż moją drugą matką jest matematyka. Dlatego też zauważam ISTOTĘ
kolejności działań, sadystycznie "zaszczepioną" tak wielu z nas przez MF, a o której m.in. Ty zapominasz.
Wołaj zatem, jak najwięcej wołaj, lecz nie kieruj tego do związków, które - gdy kasa fizycznie będzie - z całą pewnością się "sprężą"!
Na pewno znasz, jeszcze ze szkoły podstawowej, prostą zagadkę matematyczną, na której jakże wielu - nawet kumatych z matematyki - się "wykładało". W tym wypadku jest dokładnie tak samo!
2+2*2 = ???