Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pokaż mi te pięć stów dla zwykłego zolla, bo ja jakoś nie widzę!!! my nawet po te 302 zeta nie dostaniemy !!!customek napisał:Tuskowe 500zł to miala być średnia.
Przy takim algorytmie Ci najmniej zarabiajacy dostaną 500zł lub wiecej plus pochodne, (zresztą jak załączony przykład pokazuje), a Ci którzy są na oddziałach granicznych dodatkowo 150zl.
Uważam, że propozycja jest UCZCIWA !!!!!!!
customek napisał:Tuskowe 500zł to miala być średnia.
Przy takim algorytmie Ci najmniej zarabiajacy dostaną 500zł lub wiecej plus pochodne, (zresztą jak załączony przykład pokazuje), a Ci którzy są na oddziałach granicznych dodatkowo 150zl.
Uważam, że propozycja jest UCZCIWA !!!!!!!
Juz tlumacze, ja zrozumialem to tak:despero napisał:Trochę to wg Despera mało przejrzyste. Czy ktoś mi to wyjaśni jak te 302 policzyć.
Ilu dyrektorów i z-ców mamy w SC może ktoś wie?Z kolei Szef Służby Celnej przedstawił propozycję podziału kwoty 76.451.457 zł dla poszczególnych izb celnych:
1. Pula Ministra Finansów przeznaczona na podwyżki dla dyrektorów oraz zastępców dyrektorów izb celnych - 388.350 zł (404,53 zł - x 80 x 12).
to dostanie nie 800zl tylko 302zl, o tym mowi pkt a) no chyba ze SSC dziasiaj na forum to wyjasnilukas00715 napisał:zgadzam się najbardziej po dupie dostaną mkc - bo tu różnice w pensjach są najmniejsze. różnice na stanowiskach kc lub skc sięgają już nawet 800 złotych więc taki człowiek, który w styczniu awansował z mkc na kc teraz nagle dostanie nawet 800 złotych podwyżki - bo mu dorównają do najwyższej pensji na stanowisku kc. a gdyby pozostał mkc to dostałby 100 albo w ogóle - bo może miałby tą maksymalną pensję. trochę to dziwne
to dostanie nie 800zl tylko 302zl
tak, rzeczywiście masz racje, ale trudno jest znalezc takie rozwiazanie by to uwzglednic, moze cos zaproponujesz?user napisał:SORY! ALE CZEGOŚ NIE KUMAM. Z JAKICH TO WAZNYCH WZGLĘDÓW BOWIEM, BĘDĄC MŁODSZYM KONTROLEREM 6 ROK MAM ZARABIAĆ TĘ SAMĄ KASĘ CO OSOBA PRZYJĘTA KWARTAŁ TEMU???? ZASTĘPUJĘ KIEROWNIKA KOMÓRKI, MAM 3 MLODYCH POD TZW. OPIEKĄ, MAM WYKSZTALCENIE WYŻSZE. CZY TYLKO DLATEGO ŻE MŁODZI SĄ MŁODZI??? I PIEPRZĄ ŻE Z PRACY ODEJDĄ??? A NIECH ODCHODZĄ - ZAMIAST PIEPRZYĆ. JEŚLI MAJĄ GDZIE, NIECH ODCHODZĄ. JAKOŚ JEDNAK NIE SĄDZE ZE MAJĄ GDZIE SKORO TU SIEDZĄ. TAK JAK I NIE SĄDZĘ ŻE ZATRZYMA ICH AKURAT 400 ZŁ PODWYŻKI. SORY PANIE SZEFIE, PANOWIE ZWIAZKOWCY I CALA RESZTO UCZESTNICZACA W OBRADACH - DLA MNIE SYSTEM TEN JEST TOTALNIE DEMOBILIZUJĄCY DLA F-SZY O WIĘKSZYM STAŻU, DOŚWIADCZENIU, WIEDZY ECT. NAWET JESLI MAMY WIĘKSZE PENSJE NIŻ CALKIEM ŚWIEŻY ZOLL, TO PRZECIEZ DOBRE PARE LAT NA TO ZASUWALIŚMY.