piesszarik1323
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 27
poczekajmy do pierwszych pieniedzy na kwitku i w ręku. A może będą to jeszcze inne sumy...?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
despero napisał:Można wyłaczyć z podwyżek służbę przygotowawczą bez zdanych egzaminów zawodowych. Po zdaniu egzaminu dostawaliby tyle co reszta
despero napisał:Można wyłaczyć z podwyżek służbę przygotowawczą bez zdanych egzaminów zawodowych. Po zdaniu egzaminu dostawaliby tyle co reszta
a co gdy jest sie 2 rok na sluzbie przygotowawczej
Przecież jak ktoś czytał te tabele i opis do nich to z tego jasno wynika ile kto dostanie
Panie Ministrze.
Dlaczego mamy dwie różniące się wersje:
Znikają w oficjalnym Komunikacie MF bardzo ważne kwestie propozycji podziału środków w ramach IC w ppkt. 2.2 znika zapis (średnia + 302,85zł), w pkt.2.3a znika zapis "lub więcej z puli dyrektora" .
To zasadnicze zmiany i bardzo niepokojące.
badboy84 napisał:nareszcie mądra i rozsądna wypowiedż, a reszta z was patrzy tylko przed własny nos, nic go nie obchodzi kolega obok, aby tylko "JA" reszta to śmiecie. Takim sposobem myślenia nigdy nie znajdziecie wspólnego języka, trudno to zmienić we własnej psychice , dopuki każdy inny będzie traktowany jako "następny do podziału", to daleko nie dojdziecie, zagryziecie się sami, jeśli widzicie tylko siebie to ja widzę bliski koniec tej służby.
Zdanie egzaminu nie wiąże sie z przeniesieniem do słuzby stałej
ja wiem, że Zygfryd ma lepsze przygotowanie w tym względzie niż średnio biorąc połowa z nas ... 8) nie rozumiem wiec twoich uwag - analizę proponuje zacząć od siebie... no chyba że te "egzaminy" tak ci w kość dały, że już nie masz siły do żadnej knigi zajrzeć. W takim razie tez potrzebujesz "młodych" żeby przynajmniej czytali i pisali za Ciebie. Jak by nie patrzył im nalezy sie taka sama podwyżka jak i Tobie Kolego.despero napisał:Z ortografii Zygfrydzie to egzaminu na 100 % nie zdasz Przed rozpoczęciem nauki języków obcych powtórz ojczystą mowę.