T
Teraz już cywil
Gość
Skończyła się epoka Nikosia? MnL - Tobie nawet jakby krowę przed gałami postawił stwierdziłbyś, że to piękny rumak. Tak zakochany jesteś w nowych? Nikodem potrafił kilka rzeczy skojarzyć i nauczyć się na pamięć a tu jak pisano w postach było czytanie z kartki. Ani słowa od siebie. Piękny rumak – nie? Teraz Ty a może nadal Ty wystawiasz pierś do orderów (jak wieczny naczelnik Diabeł - on w plecaku nie nosi buławy marszałkowskiej tylko pęk chorągiewek)? Czym zasłużyłeś sobie na to? Wszyscy wiemy, że są tacy którzy pracują i tacy którzy przychodzą do pracy. Wiemy, że byli pokrzywdzeni kiedyś i będą pokrzywdzeni nadal ale czy tylko dlatego, że ktoś ileś lat przychodzi do pracy ma za to dostawać awans? Nowi nic nowego nie wymyślili, nadal masę awansów było bez kasy. Patrzyłem na tą izbę i myślałem, że to Matrix ale nie to Real. Przypomina mi się pewien film, nie pamiętam tytułu (zakładano tam Bezpieczne Kasy Branickiego), jeden z aktorów grający kapitana milicji, pijąc wódkę powiedział „ Debil na górze, debil na dole jak tu pracować?” Słyszałem, że od początku roku spakowało walizki już ok. 40 osób. Wszyscy byli malkontentami? Ty chyba do roboty przychodzisz tyko po to aby móc kasować kierowców na drodze. To już taka rutyna rodem z Rzepina. Pamiętaj, że o tym bębnią już wszyscy w izbie na papierosku. Kiedyś cię złapią.
Już cywil

Już cywil