Nowy Dyrektor w IC Katowice

• Thread starter Thread starter Max
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ten pan rzeczywiście pozostawia wiele do życzenia. Nie tylko on, przyjrzyjcie się bliżej zastępcom. czy wiecie coś o ich przeszłości , bo ja bardzo dużo o panu as i dla mnie to on nie jest autorytet. Ciekawie obstawił się nasz nowy pan dyro, ma pomocników od siedmiu boleści, sam bedzie biedak zmuszony zasuwac.....................................................................................................................

do Mozarta

Chętnie poznałabym życiorys

Ostatnia edycja:
Ach witaj Walerciu! Już chyba forumowiczom brakowało Twojej dekadenckiej postawy.
Bez Ciebie nie ma komu narzekać na pewne jaskrawe kolorki i pozostają tylko słabe wątpliwości merytoryczne. Ale ja wierzę, że potrafisz do wszystkiego dorobić zasady
i znajdziesz w którymś pokoleniu związki ideologiczne!
Tak nawiasem mówiąc, to czy nie jest WAŻNIEJSZYM, by Ci "na dole" znali się dobrze na robocie? Ci "na górze" mają zadania niekoniecznie związane z "fachem", a przecież kogoś do fachowej roboty MUSZĄ MIEĆ!!! Jeśli znasz się na robocie, to SKĄD TE OBAWY???
Może tylko obawiasz się o jakiś "stołeczek" ... ?!

Ach witaj. Nie narzekam skądże znowu.

Ostatnia edycja:
No tak, prawda! Nie narzekasz! Jedynie dobitnie wyrażasz swój wstręt do wiadomego koloru. To rozumiem! Proszę, wyjaśnij mi tylko; jeżeli nie obawiasz się o własną pozycję,
to jaka jest dla Ciebie różnica czy góra będzie zielona, ruda lub fioletowa; czy będzie się nadawać na spacery, marszobiegi lub wycieczki rowerowe; czy będzie kamienista, trawiasta lub piaszczysta; czy będzie jakakolwiek???
Skoro Ty uprawiasz pływanie, to trenujesz, to lubisz, tym żyjesz; czemu więc sama sobie zatruwasz życie wiedząc, że góry na morze nie zmienisz? Jeżeli Ty wiesz jak pływać, żaden biegacz, chodziarz lub rowerzysta nie podejmie się konkurowania z Tobą
w pływaniu, choćby był mistrzem świata w swojej konkurencji!
Podnieś czoło w poczuciu własnej wartości, trenuj swoje i pogódź się z tym, że w zimie znów najważniejsze będą skoki narciarskie!
Wybacz zapewne dziwne porównania ale czasem tak łatwiej zrozumieć intencje.

Jak tu cicho jak tu pieknie. Nie ma observera, piotra 2, rybki, celnika piotra czyli czterech w jednym..

Ostatnia edycja:
Mylisz się walerianko!!! JESTEM !
Czekałem, aż się odezwiesz i może ponarzekasz na mój wpis ...
Acha, JAKA gwiazda ???

Ostatnia edycja:
. Ci którzy promowali nepotyzm muszą odejść.

Ostatnia edycja:
OK! Określiłaś się superjasno! Pozostało pytanie; o jaką "gwiazdę" Ci chodzi?

Żeby znależć odpowiedż na pytanie.

Ostatnia edycja:
Znaczy się: boisz się pisać wprost! OK! Już Ci głowy nie zawracam, ale tak nawiasem; żal mi Ciebie! Wbrew pozorom moje myślenie jest trochę podobne, tylko podejście zupełnie inne! Trudno, męcz się ...

Bawię się z tobą. Po co pisać o czymśo czym wszyscy wiedzą?

Ostatnia edycja:
Wybacz, ale to jest sranie w banie na śniadanie! Rozumiem - nie lubić czerwonych, rozumiem - nie lubić czarnych, rozumiem - nie lubić PiS, rozumiem - nie lubić PO, ROZUMIEM - NIE LUBIĆ, BO NIE LUBIĆ!!! ALE CZEMU NIE LUBIĆ SIEBIE ??? Cały czas usiłujesz do czegoś przekonać jakbyś nie miał/a motywu. KAŻDY ma jakiś motyw i KAŻDY oczekuje kożyści! A ja uważam, że NAWET CZERWONY może być uczciwy i sprawiedliwy!!! Nie MUSI tak być, ale zakładanie z góry wszystkiego, co najgorsze jest CHORE, tendencyjne i powinno być LECZONE!!! Jeśli tego nie rozumiesz, to zupełnie się nie dziwię Twoim obawom, bo jesteś SKAZANA na przegraną!

Rybko po prostu dla Waleriany każdy inny wpis różnych forumowiczów to ta sama osoba tylko pod innymi nickami jeżeli ma inne zdanie niż ona .
Cóż Walerciu nie piszę bo obserwuję nowego i jego zastepców , minie jakiś czas to ocenię. Tyle i aż tyle.

Akurat obieżyświata nie wywołałam.

Ostatnia edycja:
przeżyliśmy potop szwedzki,
przeżyliśmy i radziecki
wciąż daleko nam do nieba
więc i unię przeżyć TRZEBA

Walerianko! Jeśli już nie umiesz inaczej, to zaufaj chociaż PANU BOGU ...

Tak myślałem , skoro się odezwał to napewno pisze pod różnymi nickami , nic dodać nic ująć .
Winni słabości tej izby są naczelnicy i kierownicy i izbie , tak wynika z wpisu Waleriany , no cóż punkt widzenia zależy .....Po raz kolejny Walercie pokazała swoją flustrację bo nier dostała jeszcze stołka , skoro masz taką wiedzę na temat zmian w ic które mają nastapić / twój wpis/ to jesteś blisko każdoczesnej władzy. Odkrywasz się Waleriano oj odkrywasz się.

Back
Do góry