Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na bezlede? to latajcie tam poki mozecie, bo niedlugo skonczy sie faja ;-) chyba specjalnie go tam daja zeby pognebil
ciekawe jak Ty ćwierkasz![]()
Dobrze to pochwal sie czym takim wazym sie zajmujesz wiesz my tacy prosci ludzie to mozemy sobie tylko cwierkowac natomiast TY zacna Pani zapewne masz jakies bardzo wazne i odpowiedzialne zajecia ;D
na bezlede? to latajcie tam poki mozecie, bo niedlugo skonczy sie faja ;-) chyba specjalnie go tam daja zeby pognebil[/QUOTE
: a to co jest , odpowiedź na post kodiego głupoty piszesz
Czyli lipa a znam pana R i wiem co on potrafi he heno widzisz jaka bystra jestes ;-) odpowiedz na post kodiego... czyli nie moja plota, a swoja droga napisalem tam sama prawde, jezeli sie kiero tam przeniesie to bedzie tam drugie gronowo
ja proponuje aby nasi kochani celnicy z bezled wzieli sie do roboty ja wiem ze im sie nie chce ze zimno ze to i tamto boja sie kierownika i maja czego bo on jest wrednym typem ale pomimo wszystko nie powinni tak traktowac ludzi oni tam stoja w kolejce po 5 do 6 dni w zimnie w blocie po kolana na tym wstretnym dolku bez mozliwosci zjedzenia normalnego jedzenia czy pojscia do normalnej czystej toalety bo o prysznicu to pomazyc sobie moga tam sa straszne warunki ktos powie to niech nie jezdza niech sie wezma za prace a owszem gdyby byla godna praca to wielu z tych ludzi by pracowalo a tak jezdza bo maja rodziny i musza je utzrymac a za 700 zl jest to prawie ze nierealne bo trzeba placic czynsz za mieszkanie swiatlo itp a co zostanie im na jedzenie 400 zl na miesiac na suchy chleb a wiec nie dziwcie sie ze oni jezdza nie kazdy przemyca niewiadomo ile tych fajek niektorzy jezdza po 2bloczki schowane na siebie plus wodka i maja na dzien przezycia a taka praca powolna nie zakonczycie przemytu bo ludzie i tak pojada chocby mieli tam stac i tydzien bo jednak z czegos musza zyc pozdrowienia dla celnikow i kierownika pana k...a
kolego my nie kradniemy tylko kupujemy za swoje to wy kradniecie i żebracie i dorabiacie się na ludzkiej krzywdzie BÓG nie ruchliwy ale sprawiedliwy ludzka krzywda wyjdzie wam bokiem jeśli twierdzisz że my kradniemy ok. ale my złotówki a wy miliony to widać i słychać dzięki temu nasze dzieci nie muszą żebrać o kromkę chleba ,a i ty nie wiesz czy taki los cię nie spodka nie jeden tak gadał a potem wyjechał w branzoletkach i co ty na to, jakie my mamy chaty a jakie wy, o autach nie wspomnęJasne!!!
Jest bezrobocie to pozwólmy wszystkim kraść i zabijać ...no i przemycać...
Nie pojmuję tego, że znaczna większość przemytników nie rozumie, lub nie chce przyjąć do wiadomości, że po prostu kradną. Moje i nasze podatki. Bo tak funkcjonuje każde państwo. Że z podatków utrzymuje się znaczną część systemu. Skoro przemycasz, to świadomie uchylasz się od płacenia podatków...więc kradniesz.....
Ja jestem palaczem, od czasu do czasu wypiję, ale płacę za swoje nałogi swoimi pieniędzmi... I skończcie piep...ć o trudnych czasach. Po prostu to jeszcze zbyt łatwy chlebuś dla większości............
Jasne!!!
Jest bezrobocie to pozwólmy wszystkim kraść i zabijać ...no i przemycać...
Nie pojmuję tego, że znaczna większość przemytników nie rozumie, lub nie chce przyjąć do wiadomości, że po prostu kradną. Moje i nasze podatki. Bo tak funkcjonuje każde państwo. Że z podatków utrzymuje się znaczną część systemu. Skoro przemycasz, to świadomie uchylasz się od płacenia podatków...więc kradniesz.....
Ja jestem palaczem, od czasu do czasu wypiję, ale płacę za swoje nałogi swoimi pieniędzmi... I skończcie piep...ć o trudnych czasach. Po prostu to jeszcze zbyt łatwy chlebuś dla większości............