Nabór funkcjonariusz SCS

Co to za wymagania?Co chcą z SCS zrobić super służbę specjalną? Do czego? Żeby kręcić samochody na granicy.

Hej, jestem ciekawa czy juz cos ruszyło do przodu z naborem. Dostaliście juz informacje o teście wiedzy? Kwestionariusz i papiery byly do 19 marca, nie ma zadej informacji.
Czy tylko ja cos źle wypełniłam i odrzucili mnie po prostu.
Dzięki za info!
Pozdrawiam.
Hej, jestem z tego samego naboru. Szczerze mówiąc już się bałam, że tylko do mnie nic nie piszą 😅 ale cóż. Już na pierwszym etapie uczą cierpliwości 😆

Witajcie,
wczoraj odebrałem skierowanie do RKL w Wawie. Ale oczywiście są problemy jakieś. Pani w Poliklinice powiedziała, że mają najbliższe terminy dopiero na czerwiec. zobaczymy jak to bedzie. pozdrawiam

Witajcie,
wczoraj odebrałem skierowanie do RKL w Wawie. Ale oczywiście są problemy jakieś. Pani w Poliklinice powiedziała, że mają najbliższe terminy dopiero na czerwiec. zobaczymy jak to bedzie. pozdrawiam
Stary misio a nie kazali ci czekac? Zeby jezzcze nie dzwonic

wiecie ,że cały proces może potrwać nawet 7-8 miesięcy. więc na pewno trzeba sie w cierpliwość uzbroić

No to skad wiesz o terminach?
bo byłem osobiście i tam mi panie w sekretariacie tak mówiły. A jaka prawda w tym jest nie mam pojęcia. Ja osobiście myślałem ,że to da sie załatwić do max 20 maja by jak coś 1.06 iść do służby. Ale....

Witajcie,
Właśnie ja dzisiaj ide po skierowanie i teraz to trochę mnie przeraziło, że to aż tak odległy termin

Back
Do góry