Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaa powiedzieli do końca którego . CierpliwościMówili że do końca miesiąca wypadałoby jutro
Wstrzymane.Cześć wam, czy teraz ze względu na lockdown rozmowy rekrutacyjne zostały wstrzymane? Czy rekrutacja dalej się odbywa?
Zostały wstrzymaneCześć wam, czy teraz ze względu na lockdown rozmowy rekrutacyjne zostały wstrzymane? Czy rekrutacja dalej się odbywa?
Cóż. Jak będzie dzikuską źle, jak będzie facebookowa fatalnie. Pozostaje służyć, służyć... to i służby w końcu odpuszczą i strona przestępcza straci zainteresowanie - pytanie kto pierwszy odpuści.Facebooka nie posiadam, jedynie messengera. Dziewczyna ze zdjęcia to nie ja lecz koreańska idolka, nie bój żaby. Swojej twarzy to nawet na ulicy nie pokazuje (W czasie korony o wiele prościej). Poza tym pomoc zawsze jest wskazana, rozumiem, że na etapie rekrutacji każdy sobie wilkiem lecz ja nie zamierzam brać udziału w dzikiej wojnie na forum.
Ale dziękuję za próbę pomocy
Nie wiem czy wstrzymane czy nie. 01.04.21 zostało mianowanych 9 nowych funkcjuszy. Jeszcze w kwietniu kolejna partia.Cześć wam, czy teraz ze względu na lockdown rozmowy rekrutacyjne zostały wstrzymane? Czy rekrutacja dalej się odbywa?
Tak jest się czym pochwalić...Nowi do kopania w d... gotowi (sorry taki mamy klimat).Nie wiem czy wstrzymane czy nie. 01.04.21 zostało mianowanych 9 nowych funkcjuszy. Jeszcze w kwietniu kolejna partia.
Ja miałam mieć rozmowę 29 marca i mi odwołali ze względu na lockdown. Czyli co mianują tych co wcześniej mieli rozmowy a my z góry skazani na porażkę?SoNie wiem czy wstrzymane czy nie. 01.04.21 zostało mianowanych 9 nowych funkcjuszy. Jeszcze w kwietniu kolejna partia.
Ok. Być może. Napisałem tylko to, co wiem. Nie aplikuję w naborze, mam to dawno za sobą. A Tobie życzę powodzeniaNa stronie KAS nie ma informacji o mianowanych z naboru 13. Są z innych tylko
Zapraszam do dołączenia do nowo powstałej grupy na FB zrzeszającej kandydatów ubiegających się o przyjęcie do SCS
LINK: https://www.facebook.com/groups/rekrutacjadoscs
Rekrutacja do Służby Celno-Skarbowej (Krajowa Administracja Skarbowa) - informacje / dyskusje / pomoc / porady / opinie.
Szczegóły dot. poszczególnych etapów rekrutacji tj.:
- kwestionariusz osobowy,
- test wiedzy,
- test sprawności fizycznej
- test psychologiczny i kompetencyjny
- rozmowa kwalifikacyjna
- ankieta bezpieczeństwa osobowego
- komisja lekarska
a także informacje dotyczące:
- pierwszych dni w pracy w służbie
- szkolenia podstawowego
- adaptacji