Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spoko, ja jak zwykle szybciej koło 9 już powinienem być po rozmowie.Proszę dajcie mi znać jak to wyglada. Ja mam wtorek 10.35.
Zawsze trafiamy na pierwszy rzut chociaż Ty masz większe szczęścieSpoko, ja jak zwykle szybciej koło 9 już powinienem być po rozmowie.
30 minut na matryce i nieokreślony na osobowośćHej Gdańsk. Ile mieliście czasu na teście psychologicznym?
Tutaj nie ma ile trzeba było zrobić aby przejść. Izba ma ustalone ramy, w które albo się wpasujesz albo nie. Na ocenę wlicza się jednocześnie matryca jak i test osobowości więc jeżeli wydaje Ci sie, że słabo poszły matryce to wcale nie oznacza, że na starcie odpadniesz. Albo wpasujesz sie w ich "zapotrzebowanie" albo nie, dlatego na spokojnieDzięki za info.
Duży mieliście przesiew na tym etapie? Ile trzeba było zrobić przy przejść?
Już po rozmowie, komisja spoko, pytali o kwestie typowo zatrudnieniowe: moje oczekiwania względem służby, gdzie bym siebie widział, jaki charakter pracy mi leży, co robiłem do tej pory, jak sobie radziłem z ludźmi (klientami), jak odreagowuję stres, jedno pytanie-scenka i wymagali mojej szybkiej reakcji na daną sytuację. Mówili o komisji lekarskiej, że już w kwietniu rusza. Ogólnie całkiem miło, nawet jeden komplement dostałemSpoko, ja jak zwykle szybciej koło 9 już powinienem być po rozmowie.
O coś jeszcze pytali ważnego ?? I jaka scenkę musiałeś odegrać??Już po rozmowie, komisja spoko, pytali o kwestie typowo zatrudnieniowe: moje oczekiwania względem służby, gdzie bym siebie widział, jaki charakter pracy mi leży, co robiłem do tej pory, jak sobie radziłem z ludźmi (klientami), jak odreagowuję stres, jedno pytanie-scenka i moja szybka reakcja na daną sytuację. Mówili o komisji lekarskiej, że już w kwietniu rusza. Ogólnie całkiem miło, nawet jeden komplement dostałem
Ja mam jutro.Już po rozmowie, komisja spoko, pytali o kwestie typowo zatrudnieniowe: moje oczekiwania względem służby, gdzie bym siebie widział, jaki charakter pracy mi leży, co robiłem do tej pory, jak sobie radziłem z ludźmi (klientami), jak odreagowuję stres, jedno pytanie-scenka i moja szybka reakcja na daną sytuację. Mówili o komisji lekarskiej, że już w kwietniu rusza. Ogólnie całkiem miło, nawet jeden komplement dostałem
Jak po rozmowie?Zawsze trafiamy na pierwszy rzut chociaż Ty masz większe szczęście
Jak po rozmowie?Wtorek
O co pytali? Mówili kiedy dadzą znać czy się dostałaś?Rozmowa ok. Komisja 5 osobowa. Okolo 15 m
Wiecie coś więcej na temat owego klucza? Czym się kierują dokładniej?Tutaj nie ma ile trzeba było zrobić aby przejść. Izba ma ustalone ramy, w które albo się wpasujesz albo nie. Na ocenę wlicza się jednocześnie matryca jak i test osobowości więc jeżeli wydaje Ci sie, że słabo poszły matryce to wcale nie oznacza, że na starcie odpadniesz. Albo wpasujesz sie w ich "zapotrzebowanie" albo nie, dlatego na spokojnie