No coś Ty! Cudowny określenie ja się cieszę , że tyle nas zdało i mocno 3mam za Was kciuki!Dzięki, mam nadzieję że jesteśmy tu wszyscy w pełni dystansu do siebie, dobrym humorze i Cię nie uraziłem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No coś Ty! Cudowny określenie ja się cieszę , że tyle nas zdało i mocno 3mam za Was kciuki!Dzięki, mam nadzieję że jesteśmy tu wszyscy w pełni dystansu do siebie, dobrym humorze i Cię nie uraziłem
Kilka lat służby nie ma nic do tego czy będziesz specjalistą czy ml. specjalista, to jest stanowisko.Siemka. Jestem tu nowy. Jestem już po rozmowie kwalifikacyjnej i szczerze jestem ciekaw ile zarabia się netto w tej formacji. Mam już trochę doświadczenia w mundurze. Czy jesteście w stanie podać przedział zarobkowy? Chodzi mi o specjalistę i starszego specjalistę. Młodszego spec. prawdopodobnie przeskoczę z uwagi na kilka lat służby.
Hej hej, o ile mogę spytać jak było na rozmowie? Pytali o coś konkretnego?Siemka. Jestem tu nowy. Jestem już po rozmowie kwalifikacyjnej i szczerze jestem ciekaw ile zarabia się netto w tej formacji. Mam już trochę doświadczenia w mundurze. Czy jesteście w stanie podać przedział zarobkowy? Chodzi mi o specjalistę i starszego specjalistę. Młodszego spec. prawdopodobnie przeskoczę z uwagi na kilka lat służby.
Pytanie jak poszło tym których nie ma tutaj na forum..Jak wszyscy zdali to będzie znowu odsiew na rozmowach
To ,że na forum większość pisze ,że dało radę nie znaczy ,że każdemu się powiodło. Ciekawe ile nas jest teraz, podejrzewam że nieco mniej niż 50 osóbJak wszyscy zdali to będzie znowu odsiew na rozmowach
Pytanie czy rozmowa to już będzie zwykła formalność...To ,że na forum większość pisze ,że dało radę nie znaczy ,że każdemu się powiodło. Ciekawe ile nas jest teraz, podejrzewam że nieco mniej niż 50 osób
Jak po rozmowie?Ja też mam 11go.. o 15.30
Ładna dziewczyna, ładne zdjęcie, ładne motylki lecz proponowałbym się zastanowić czy na forum warto się aż tak upubliczniać swoim wizerunkiem, niestety w tej firmie może się to obrócić przeciwko Tobie. Dodatkowo dla wszystkich młodych którzy się przyjmują pomyślcie też o facebooku bo wasze konta będą inwigilowane przez służbę jak i stronę przestępczą.Chyba 60 o ile dobrze pamietam, a rozmowa jest dopiero w komisji lekarskiej w MSWiA także na spokojnie
Facebooka nie posiadam, jedynie messengera. Dziewczyna ze zdjęcia to nie ja lecz koreańska idolka, nie bój żaby. Swojej twarzy to nawet na ulicy nie pokazuje (W czasie korony o wiele prościej). Poza tym pomoc zawsze jest wskazana, rozumiem, że na etapie rekrutacji każdy sobie wilkiem lecz ja nie zamierzam brać udziału w dzikiej wojnie na forum.Ładna dziewczyna, ładne zdjęcie, ładne motylki lecz proponowałbym się zastanowić czy na forum warto się aż tak upubliczniać swoim wizerunkiem, niestety w tej firmie może się to obrócić przeciwko Tobie. Dodatkowo dla wszystkich młodych którzy się przyjmują pomyślcie też o facebooku bo wasze konta będą inwigilowane przez służbę jak i stronę przestępczą.