Kwestia wyboru priorytetów. Sztuczka stara jak światTak, ale to i tak mało dla ludzi, którzy mają sztywne grafiki i nikogo na zastępstwo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kwestia wyboru priorytetów. Sztuczka stara jak światTak, ale to i tak mało dla ludzi, którzy mają sztywne grafiki i nikogo na zastępstwo.
Dokładnie... U mnie w pracy wymagaja przynajmniej 2 tyg wyprzedzenia, a tak to muszę liczyć na to, że ogarnę zastępstwo :/Tak, ale to i tak mało dla ludzi, którzy mają sztywne grafiki i nikogo na zastępstwo.
15ta...może już dziś nie wyślą....Poza tym chyba nie śpieszy im się zbytnio z tymi wynikami ..
Pracują do 15:30 wiec raczej nie mamy na co liczyć dzisiaj15ta...może już dziś nie wyślą....
Psycholog .. czytajmy miedzy wierszamiMoże pani psycholog nie chodziło o najbliższy poniedziałek
Może Pani psycholog sie nie dogadala z kadrami kiedy dostaniemy wyniki, tylko wyszła z założenia ze ona spraqdzi co i jak do poniedzialkuPsycholog .. czytajmy miedzy wierszami
Tak czy inaczej nam pozostaje tylko czekaćMoże Pani psycholog sie nie dogadala z kadrami kiedy dostaniemy wyniki, tylko wyszła z założenia ze ona spraqdzi co
Matryce Ravena, 60 matryc na 30 minut i test osobowości bez założenia czasowego - odpowiedzi w skali 1-5 od zdecydowanie zgadzam sie do zdecydowanie się nie zgadzamHej. Proszę daj na priv co było na testach psychologicznych.
Z tego, co zrozumiałem na teście panią psycholog, wynika że chyba od razu rozmowa. Ale powiedziała to tak wymijająco, że bym się wcale nie zdziwił, gdyby jednak zrobili test kompetencyjnyUdało się, ciekawe ile osób dało radę , pewnie dowiemy się na kolejnym etapie rekrutacji. Jak to teraz będzie? ma być test osobowościowy, czy następny etap to już rozmowy kwalifikacyjne?
No mi się też wydaje że kolejny etap to rozmowaZ tego, co zrozumiałem na teście panią psycholog, wynika że chyba od razu rozmowa. Ale powiedziała to tak wymijająco, że bym się wcale nie zdziwił, gdyby jednak zrobili test kompetencyjny