Na wynik ma wpływ tez test osobowości wiec nic straconegoNie udało mi się zrobić wszystkiego z tablic Ravena
Co za tym idzie będę pewnie poniżej przeciętnej.
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na wynik ma wpływ tez test osobowości wiec nic straconegoNie udało mi się zrobić wszystkiego z tablic Ravena
Co za tym idzie będę pewnie poniżej przeciętnej.
Tak,ale byly takie ktore strzelalam,nie znalazlam reguły a czasu nie bylo na dalsze kombinowanieUdało ci się zrobić wszystkie?
Wczoraj psycholog mówiła, żeby nastawić się jednak na poniedzialekMyślicie, że wyniki będą dzisiaj?
Nie dadzą spokojnie weekendu spędzićWczoraj psycholog mówiła, żeby nastawić się jednak na poniedzialek
To chyba będzie zależało od tego ile osób przejdzieRaczej w poniedzialek. Ciekawe kiedy rozmowy
Ja przynajmniej z 5-7 ostatnich robiłem w pośpiechu strzelając.Weekend w niepewności, chociaż sama nie wiem co myśleć bo nie zrobiłam około 10 z Ravena. Czy ktoś z was również nie zrobił tak dużo jak jak ?
Ja całej ostatniej "literki" nie zrobiłam . A też kilka razy strzelałam wcześniej... Jeśli chodzi o testy IQ to właśnie takie dostrzeganie zależności to niestety moja totalna pięta achillesowa :/.Weekend w niepewności, chociaż sama nie wiem co myśleć bo nie zrobiłam około 10 z Ravena. Czy ktoś z was również nie zrobił tak dużo jak jak ?
Podobnie jak jaJa całej ostatniej "literki" nie zrobiłam . A też kilka razy strzelałam wcześniej... Jeśli chodzi o testy IQ to właśnie takie dostrzeganie zależności to niestety moja totalna pięta achillesowa :/.
Ja już 2 razy sprawdzałem pocztęI znowu czekanie...
Wiedzą jak budować napięcieJa już 2 razy sprawdzałem pocztę
Szczerze wątpię, żeby tak z dnia na dzień zapraszali na rozmowę. Jednak muszą liczyć się z tym, że ludzie normalnie pracująGorzej będzie jak zaproszą mnie na rozmowę na jutro, bo limit wolnego na życzenie z dnia na dzień już wyczerpany w obecnej pracy
Wcześniej się tym zbytnio nie kierowali... Niestety przez to odpadł m. in. kolega zacid z forum...Szczerze wątpię, żeby tak z dnia na dzień zapraszali na rozmowę. Jednak muszą liczyć się z tym, że ludzie normalnie pracują
Oprócz testow psychologicznych ogłoszonych z dnia na dzień ( chociaż podczas testow sprawnościowych uprzedzali, że tak to będzie wyglądało ) jednak był przynajmniej tydzień na przygotowanieWcześniej się tym zbytnio nie kierowali... Niestety przez to odpadł m. in. kolega zacid z forum...
Tak, ale to i tak mało dla ludzi, którzy mają sztywne grafiki i nikogo na zastępstwo.Oprócz testow psychologicznych ogłoszonych z dnia na dzień ( chociaż podczas testow sprawnościowych uprzedzali, że tak to będzie wyglądało ) jednak był przynajmniej tydzień na przygotowanie