Hej. Proszę daj na priv co było na testach psychologicznych.Hej. Ja pisałam test psychologiczny 26.01 i mam wynik pozytywny.
Pisałam test kwalifikacji 8.02 i też wynik pozytywny.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej. Proszę daj na priv co było na testach psychologicznych.Hej. Ja pisałam test psychologiczny 26.01 i mam wynik pozytywny.
Pisałam test kwalifikacji 8.02 i też wynik pozytywny.
Wyniki będą albo w piątek albo w poniedziałekOd razu będą podane wyniki? czy po jakimś czasie mailowo?.
Wyniki będą albo w piątek albo w poniedzia
Tablice revana , 60 tablic w 30’minut. I potem taki luźny test osobowościowy.Co było na testach?
W tym teście wybierasz odpowiedź z którą najbardziej się utożsamiasz. Nie musisz znać pytań wcześniej i się do nich przygotowywaćDajcie znać, Ci ze środy jakie pytania dotyczące osobowości.
Zgadzam sięW tym teście wybierasz odpowiedź z którą najbardziej się utożsamiasz. Nie musisz znać pytań wcześniej i się do nich przygotowywać
Pytania typu „czy często czujesz się przygnębiony” „czy jesteś systematyczny”Jasne, ale mimo wszystko dobrze jest wiedzieć na jakie przykładowe pytania można liczyć
Na Twoim miejscu bardziej bym sobie poprzeglądał matryce Ravena - jest tego pełno w necie i można sobie delikatny test zrobić.Jasne, ale mimo wszystko dobrze jest wiedzieć na jakie przykładowe pytania można liczyć
U mnie podobnie. Na 5 minut przed końcem miałem do zrobienia jeszcze jakieś 15 matryc z tych na końcu, czyli najtrudniejszych...Jak Wam poszly matryce? Mi średnio...
Niestety te matryce mają tez to na celu żeby sprawdzić myślenie pod presją czasu. Nie ma co się załamywać , najważniejsze żeby nie być poniżej przeciętnej będzie dobrze!U mnie podobnie. Na 5 minut przed końcem miałem do zrobienia jeszcze jakieś 15 matryc z tych na końcu, czyli najtrudniejszych...
Nie udało mi się zrobić wszystkiego z tablic RavenaNiestety te matryce mają tez to na celu żeby sprawdzić myślenie pod presją czasu. Nie ma co się załamywać , najważniejsze żeby nie być poniżej przeciętnej będzie dobrze!
U mnie podobnie było. Nie zrobiłam wszystkich. A z tych które zrobiłam na pewno są błędne.U mnie podobnie. Na 5 minut przed końcem miałem do zrobienia jeszcze jakieś 15 matryc z tych na końcu, czyli najtrudniejszych...
Udało ci się zrobić wszystkie?Jak Wam poszly matryce? Mi średnio...
Z testu osobowości,nie da się przygotować- zaznaczaj pierwsza swoją myśl.Dajcie znać, Ci ze środy jakie pytania dotyczące osobowości.
Z testu osobowości,nie da się przygotować- zaznaczaj pierwsza swoją myśl
SZ testu osobowości,nie da się przygotować- zaznaczaj pierwsza swoją myśl.
Poćwicz tablice Ravena
Super, dziękiZ testu osobowości,nie da się przygotować- zaznaczaj pierwsza swoją myśl.
Poćwicz tablice Ravena