Mocno bym się zdziwił jakby faktycznie zrobili psychotesty tak szybko, no ale zobaczymyFaceci 8,5 a kobiety chyba 5.
Psychotesty chyba na środę-piątek w przyszłym tyg. (w poniedziałek dostaniemy info na maila).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mocno bym się zdziwił jakby faktycznie zrobili psychotesty tak szybko, no ale zobaczymyFaceci 8,5 a kobiety chyba 5.
Psychotesty chyba na środę-piątek w przyszłym tyg. (w poniedziałek dostaniemy info na maila).
Daj znać jak będziesz po, powodzeniaJa TK miałam 15 lutego, rozmowę kwalifikacyjną mam w Białej 11marca
OkiDaj znać jak będziesz po, powodzenia
Komisja egzaminacyjna ogłosiła to dzisiaj oficjalnie na sali, wśród kandydatów z mojej grupy, więc mocno bym się zdziwił gdyby to była podpuchaMocno bym się zdziwił jakby faktycznie zrobili psychotesty tak szybko, no ale zobaczymy
Mogę zapytać o której?Ja również mam rozmowę 29 marca w Białej , TK miałam 15lutego.
O 15,a Ty?Mogę zapytać o której?
12:30O 15,a Ty?
Powodzenia12:30
Czy jest az tak źle? Czytałem już inne posty i szczerze zastanawiam się co jest nie tak w tej służbie inni się cieszą po przejściu każdego etapu jakby to było najlepsze co im się do tej pory trafiło a ja się poważnie zastanawiam WTF co się dzieje podczas służby rzygotowawczej i po?Apeluję! Ludzie zastanówcie się!!!! Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ale czy służba gdzie obiecuje się kandydatowi złote góry a potem zostawia się go sobie samemu dobie naprawdę Was ciągnie i przekonuje?! Jak startowałam 2 lata temu nikt nawet słowem się nie zająknął o tym jak przebiega służba przygotowawcza bo najzwyczajniej w świecie o tym nie wiedzieli... teraz w kontekście doświadczeń kolegów starszych stażem, pisanych postów i niestety teraz już doświadczenia osobistego nie zdecydowałaby się na tą ,,służbę.”.. poszłabym do SG lub Wojska.. jak ktoś nie ma wyjścia to jest to perspektywa ale czy na dłuższy czas na to już każdy odpowiada sobie indywidualnie... powodzenia!!
Przecież gdyby było dobrze to tych postów i tematów by nie było... a przejście rekrutacji to jest naprawdę pestka w porównaniu do tego co jest później..Czy jest az tak źle? Czytałem już inne posty i szczerze zastanawiam się co jest nie tak w tej służbie inni się cieszą po przejściu każdego etapu jakby to było najlepsze co im się do tej pory trafiło a ja się poważnie zastanawiam WTF co się dzieje podczas służby rzygotowawczej i po?
A co jest później?Przecież gdyby było dobrze to tych postów i tematów by nie było... a przejście rekrutacji to jest naprawdę pestka w porównaniu do tego co jest później..
A co jest później?
U nas w grupie też uzyskałyśmy taką informację.Komisja egzaminacyjna ogłosiła to dzisiaj oficjalnie na sali, wśród kandydatów z mojej grupy, więc mocno bym się zdziwił gdyby to była podpucha