Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Olej toMialem dzisiaj ciężka rozmowę z kierowniczka i nie dostanę w czwartek wolnego.... Także odpadam z grona gimbazy...
Heh... w życiu trzeba kierować się jakimiś zasadami, jedną z takich zasad jest szacunek. Szanuję swoich współpracowników. Jestem jedynym kierowcą w zakładzie, żebym dostał wolny dzien kierownik musi załatwić kogoś z poza firmy.Olej to
Idź na test a potem oddać krew
No w tej sytuacji to masz racjęHeh... w życiu trzeba kierować się jakimiś zasadami, jedną z takich zasad jest szacunek. Szanuję swoich współpracowników. Jestem jedynym kierowcą w zakładzie, żebym dostał wolny dzien kierownik musi załatwić kogoś z poza firmy.
Pisalo o tym wiele osob wczeniej, kpiną jest to jak nas traktują informując i zmieniając zdanie, na kilka dni przed...
Jestem świadomy swojej wartości i pewny tego co sobą reprezentuję.
Szacunek powinien działać w obie strony, tutaj widać tak nie jest, nie zamierzam poświęcać pozycji którą wypracowalem sobie w obecnym miejscu pracy, bo tutaj jakas Pani w kadrach nie potrafi ogarnąć grafiku rekrutacji.
3. Sposób oceny wyników testu sprawności fizycznej kandydatów do służby w Służbie Celno-SkarbowejKazdy z elementów przynajmniej na 3
Jest dokładnie tak jak mówisz, każde ćwiczenie trzeba zaliczyć na co najmniej 3 punkty.Heh... nadal podtrzymuję swoje, ze kazdy z elementów trzeba zaliczyć, choć moge sie mylić
Bede dzisiaj dzwonić do kadr to dam znać
Śledząc inne tematy związane z rekrutacja to procedury naboru trwaja z reguły blisko rok, my jesteśmy z listopada, wiec każde siły przyjęte jeszcze w tym roku brzmią optymistyczniea tu widać, że na nowe,świeże siły to My będziemy mogli liczyć może przed wakacjami..
Daj znac jutro jak poszloJest dokładnie tak jak mówisz, każde ćwiczenie trzeba zaliczyć na co najmniej 3 punkty.
Wątpię by i tym razem to miało tyle trwać. Spodziewam się ,że szybko będą chcieli nas przywdziać w munduryŚledząc inne tematy związane z rekrutacja to procedury naboru trwaja z reguły blisko rok, my jesteśmy z listopada, wiec każde siły przyjęte jeszcze w tym roku brzmią optymistycznie
Też odnoszę takie wrażenie. Ogólnie słuchając ile osób w pomorskim odchodzi lub odejdzie w najbliższym czasie na emerytury, dochodzę do wniosku, że na obecnym naborze się nie skończy. Obstawiam że na jesieni znów się coś ruszy.Wątpię by i tym razem to miało tyle trwać. Spodziewam się ,że szybko będą chcieli nas przywdziać w mundury
Też jestem bardzo ciekawa o co chodzi tak naprawdę, bo wydawało mi się, że wszystko poszło okej i bardzo się zdziwiłam. Daj znać jak zakończy się ta bataliaCześć, próbuje zmusić psycholog do podania moich wyników ale nadal odmawia
Będę szukał sposobu na odwołanie się od decyzji o zakończeniu mojej rekrutacji
A mógłbyś napisać czemu masz przypuszczenia, że coś jest nie tak? Możesz na privBędzie długa
Ale nie odpuszczę