Wg rozporządzenia min. 5.05 na trójeczkęJaki jest minimalny czas do uzyskania na 1000m? 5minut czy 4?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wg rozporządzenia min. 5.05 na trójeczkęJaki jest minimalny czas do uzyskania na 1000m? 5minut czy 4?
Ja nic nie dostalem... :/I jak tam? Kiedy macie testy? 03.03 34 osoby, podzielone na trzy grupy.
Skoro w mailu odsyłają do rozporządzenia to czemu mieliby Cię oszukać na teście i kazać Ci robić bez podpierania?W rozporządzeniu jest napisane „Sposób wykonania: Z podporu, leżąc przodem (kobiety z oparciem kolan o podłoże), ćwiczący (na sygnał prowadzącego) ugina ręce w stawach łokciowych i barkowych tak, aby znalazły się co najmniej na wysokości łokci (tułów wyprostowany), po czym dokonuje wyprostu, aż do uzyskania pozycji wyjściowej (pełny wyprost w stawach łokciowych).”, niestety w mailu nie ma informacji, czy kobiety będą mogły wykonać ćwiczenie z oparciem kolan. Czy ktoś z Was wie, jak to będzie w rzeczywistości?
Już teraz mnie nic nie zdziwi, dlatego wolałam się upewnić.Skoro w mailu odsyłają do rozporządzenia to czemu mieliby Cię oszukać na teście i kazać Ci robić bez podpierania?
To jestesmy w jednej grupieJa mam 04.03.2021 na 11:15
Elegancko, zgadamy się na privTo jestesmy w jednej grupie
No dziwnie to wymyslili... tym bardziej, ze jak to szkola to moglibysmy bieganie zrobić na boisku...
Ja mam zaświadczenie od rodzinnego, dostałam bez niczego.Czy ktoś już asekuracyjnie ogarnął sobie wcześniej to zaświadczenie lekarskie? Z doświadczenia wiem, że lekarze rodzinni niestety niechętnie wydają zaświadczenia pod kątem uprawiania sportu :/, ale może w tym przypadku nie robią problemów?
Daj znać po wszystkim czy bardzo męczyliJa mam 4.03 pierwsza grupa
Za 20 min. mam wizytę, zestresowałaś mnie trochę to co teraz - sportowy albo medycyny pracy?o i dupa lekarz rodzinny ie wystawi zaświadczenia o braku przeciwskazań. Może wystawić tylko,że człowiek jest zdrowy....
siZa 20 min. mam wizytę, zestresowałaś mnie trochę to co teraz - sportowy albo medycyny pracy?