Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A kiedy miałaś test kompetencyjny?Ponoć już otrzymują , ja jeszcze nie mam.
15.02 a Ty?A kiedy miałaś test kompetencyjny?
ja z 12Też o godzinie 11
To może w tym tygodniu dostaniemy infoja z 12
Zgadzam sie mam podobną sytuacje z wolnym. Szybciej odpadne z naboru przez zmiany terminów.Pierwszy tydzień marca to przyszly tydzień... zanim dostaniemy info to bedzie raptem kilka dni przed... a cała rekrutacja pewnie blisko rok bedzie trwać...
W robocie kierownik w koncu mnie zabije. Raz chce wolne, potem nie, potem jednak tak, no dramat i wszystko zawsze na ostatnią chwilę. Chyba Boldek pisał o braku profesjonalizmu ale to jest kompletny brak szacunku do nas, myślą, że nic innego nie robimy w życiu tylko czekamy na maila od nich?
A orientujecie sie czy przed przystąpieniem do testu trzeba miec zaswiadczenie od lekarza o braku przeciwwskazań?
No to świetnie jak na ogarnięcie tego dadzą pare dni, w dobie covida gdzie od tak nie można wejść do przychodni, gdy ludzie pracuja i nie maja czasu latać po lekarzach, kpina... :/Z tego co wiem trzeba miec zaswiadczenie od lekarza o zdolnosci do testow sprawnosciowych
No to świetnie jak na ogarnięcie tego dadzą pare dni, w dobie covida gdzie od tak nie można wejść do przychodni, gdy ludzie pracuja i nie maja czasu latać po lekarzach, kpina... :/
BZastanawiam się czy to alfabetycznie nie idzie . Jaką macie pierwszą literę nazwiska?
PZastanawiam się czy to alfabetycznie nie idzie . Jaką macie pierwszą literę nazwiska?