Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dlatego napisałem "orientacyjnie"chyba było więcej niż 160 osób
ostatnia osoba zakwalifikowana na trzeci etap ma 158 na tescie było 160Dlatego napisałem "orientacyjnie"
Do jakiego numeru jest trzecia grupa (numerki powyżej 110)?
zgadza się i są dwie grupy-łaczie 34 osoby
Na pewno jest więcej osób bo ja mam psychologiczne 25.02 i w mojej grupie tez są 32 osoby.
Cześć, dzięki temu tematowi sporo się dowiedziałem, dlatego musiałem założyć konto i Wam odpisać. W przedziale 52-104 jest 32 kandydatów
Zbytnio się nie pomyliłem w mojej statystyceWychodzi, że przeszło 98 osob
Zmiana kolejnosci etapów jest niezgodna z Rozporządzeniem?ciekawe co się stało, że odwołano
pora się uczyć robić pompkiZmiana kolejnosci etapów jest niezgodna z Rozporządzeniem?
Tak, dla mężczyzn5:05 zeby zaliczyć ?
Houston, mamy problemA jak idzie bieganie?
W innych województwach pomijają zupełnie niektóre etapy rekrutacji (poczytaj forum) i rozporządzenie im w tym nie przeszkadzaZmiana kolejnosci etapów jest niezgodna z Rozporządzeniem?
Mistrzowsko asekuracyjnie dobrane "przyczyny niezależne"ciekawe co się stało, że odwołano
I może juz gdzies sa problemy? Nie chciałbym po roku czasu i przejsciu calego procesu rekrutacji żeby później ktoś mi cos kwestionowal....W innych województwach pomijają zupełnie niektóre etapy rekrutacji (poczytaj forum) i rozporządzenie im w tym nie przeszkadza
Sytuacja jest jednak wyjątkowa. Nie przy każdym naborze jest COVIDI może juz gdzies sa problemy? Nie chciałbym po roku czasu i przejsciu calego procesu rekrutacji żeby później ktoś mi cos kwestionowal....
Zaliczenie całego procesu bez któregoś z etapów tez w sumie słabe...
Troche przyklad z innej beczki, zobacz jak jest teraz w policji. Przez covida skrocili im szkółkę (choć wydluzyli okres adaptacyjny). Nowo przyjety miał teraz dwa miesiace szkolenia zamiast blisko sześciu. Wylala sie fala hejtu i juz mowia o tym, ze po pandemi zrobia im dodakowe szkolenie...
Analogicznie do nas, teraz powiedza, ze jakis etap pomijaja, przyjma Cie do służby po czym stwierdza: "wiesz co jednak musisz zaliczyc bieganie"...
Tyczy sie to wszystkich resortow: tam gdzie kończy sie logika zaczyna sie służba.
Trzeba byc tego swiadomym i spokojnie robic swoje
Chodzi mi o dowolną interpretację rozporządzenia, które tak bardzo masz na uwadze. Ja jestem zwolennikiem rozwiązań, że albo wszystkim, albo nikomu, a nie że województwa sobie robią jak im wygodniej w danej chwili, przez co jedni kandydaci mają łatwiej, a inni trudniej. Wątpię że po mianowaniu ktoś się do kogoś przyczepi oficjalnie i będzie mu robił z tego powodu bajzel w robocie, bo tamten w papierach będzie miał brak jakiegoś etapu (z resztą jak zapewne wiesz - kandydat może zostać zwolniony z danego etapu, czy nawet kilku etapów przez ministra finansów ). Przecież brak etapu to nawet nie jest wina kandydata, tylko tych którzy są odpowiedzialni za procedurę naboru, więc jak tu "karać" nowego za cokolwiek jeśli taka była decyzja odgórna...I może juz gdzies sa problemy? Nie chciałbym po roku czasu i przejsciu calego procesu rekrutacji żeby później ktoś mi cos kwestionowal....
Zaliczenie całego procesu bez któregoś z etapów tez w sumie słabe...
Troche przyklad z innej beczki, zobacz jak jest teraz w policji. Przez covida skrocili im szkółkę (choć wydluzyli okres adaptacyjny). Nowo przyjety miał teraz dwa miesiace szkolenia zamiast blisko sześciu. Wylala sie fala hejtu i juz mowia o tym, ze po pandemi zrobia im dodakowe szkolenie...
Analogicznie do nas, teraz powiedza, ze jakis etap pomijaja, przyjma Cie do służby po czym stwierdza: "wiesz co jednak musisz zaliczyc bieganie"...
Tyczy sie to wszystkich resortow: tam gdzie kończy sie logika zaczyna sie służba.
Trzeba byc tego swiadomym i spokojnie robic swoje