Kurcze... szkoda... Zakładałaś ten wątek...Ja niestety odpadam na tym etapie . Powodzenia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurcze... szkoda... Zakładałaś ten wątek...Ja niestety odpadam na tym etapie . Powodzenia
Ja niestety odpadam na tym etapie . Powodzenia
ale to jest nabór a młodszego specjalistę-my mamy na aplikata.Pozytywny
Widziałam na stronie www nowy nabór
ale to jest nabór a młodszego specjalistę-my mamy na aplikata.
Aplikant to stopień funkcjonariusza, a młodszy specjalista to stanowisko.ale to jest nabór a młodszego specjalistę-my mamy na aplikata.
Widzisz już na mózg mi pada od tych etapów Czemu się żegnasz?No tak chyba nie do końca
Ja niestety pomimo pozytywnego wyniku również się z Wami żegnam i 3mam kciuki
Wczoraj się dowiedziałam, że jestem w dwupaku, także nie przejdę dalejWidzisz już na mózg mi pada od tych etapów Czemu się
ale to jest nabór a młodszego specjalistę-my mamy na aplikata.
GratulacjePozytywny
Widziałam na stronie www nowy nabór
W promocji "dwa w jednym"Co to znaczy w dwupaku?
Najpiękniejsza odpowiedź jaką usłyszałamW promocji "dwa w jednym"
Nie jest to odpowiedź używana w służbach a raczej w życiu codziennym.Nigdy w służbach jeszcze nie spotkałem się ze stwierdzeniem „jestem w dwupaku” także pytam
Tu raczej chodziło o powód rezygnacji z dalszej rekrutacji, ale dla wyjaśnienia - jestem w ciąży.Prościej by było 2 odpowiedzi wcześniej wyjaśnić bo nadal nie wiem co to dokładnie znaczy nawet w życiu codziennym związanym z rekrutacja
Dzięki, mam nadzieję że jesteśmy tu wszyscy w pełni dystansu do siebie, dobrym humorze i Cię nie uraziłemNajpiękniejsza odpowiedź jaką usłyszałam