Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kompetencje komisarzy rekrutatorów się najwyraźniej powielająW jakim celu tyle razy matryce ravena?
Kandydatów już mają, skąd wezmą sponsorów?Moze oni na Marsa nas beda wysylac?
No jak to skąd - MF przecież się chwaliło jakimiś nadwyżkamiKandydatów już mają, skąd wezmą sponsorów?
Ja nie widzę nadwyżek, jeżeli chodzi o moje uposażenieNo jak to skąd - MF przecież się chwaliło jakimiś nadwyżkami
No właśnie, bo idą na gwiezdny projekt.Ja nie widzę nadwyżek, jeżeli chodzi o moje uposażenie
A wiecie może od kiedy byśmy zaczęli pracę?No właśnie, bo idą na gwiezdny projekt.
Obstawiam czerwiec, ale to tylko moje wróżenie z fusów.A wiecie może od kiedy byśmy zaczęli pracę?
Hej, jestem z tego samego naboru. Szczerze mówiąc już się bałam, że tylko do mnie nic nie piszą ale cóż. Już na pierwszym etapie uczą cierpliwościHej, jestem ciekawa czy juz cos ruszyło do przodu z naborem. Dostaliście juz informacje o teście wiedzy? Kwestionariusz i papiery byly do 19 marca, nie ma zadej informacji.
Czy tylko ja cos źle wypełniłam i odrzucili mnie po prostu.
Dzięki za info!
Pozdrawiam.
Stary misio a nie kazali ci czekac? Zeby jezzcze nie dzwonicWitajcie,
wczoraj odebrałem skierowanie do RKL w Wawie. Ale oczywiście są problemy jakieś. Pani w Poliklinice powiedziała, że mają najbliższe terminy dopiero na czerwiec. zobaczymy jak to bedzie. pozdrawiam
No to skad wiesz o terminach?dzwonić nie kazali. mówili ze Panie z kadr bedą informowały kiedy i jak
bo byłem osobiście i tam mi panie w sekretariacie tak mówiły. A jaka prawda w tym jest nie mam pojęcia. Ja osobiście myślałem ,że to da sie załatwić do max 20 maja by jak coś 1.06 iść do służby. Ale....No to skad wiesz o terminach?
Właśnie ja dzisiaj ide po skierowanie i teraz to trochę mnie przeraziło, że to aż tak odległy terminWitajcie,
wczoraj odebrałem skierowanie do RKL w Wawie. Ale oczywiście są problemy jakieś. Pani w Poliklinice powiedziała, że mają najbliższe terminy dopiero na czerwiec. zobaczymy jak to bedzie. pozdrawiam