Czytamy, czytamy...Kużwa czy czytacie regulamin forum?
Ten sam post w tylu wątkach?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czytamy, czytamy...Kużwa czy czytacie regulamin forum?
Ten sam post w tylu wątkach?
Ja też nie wiem jak jest. Z ciekawości sprawdziłam na kas i pusto ale wiadomo różnie bywaOk. Być może. Napisałem tylko to, co wiem. Nie aplikuję w naborze, mam to dawno za sobą. A Tobie życzę powodzenia
Hej ktos przeszedl?
Te mianowanie 9 funkcjonariuszy było z 11 naboru.Ja też nie wiem jak jest. Z ciekawości sprawdziłam na kas i pusto ale wiadomo różnie bywa
Też mi się tak wydawało.Te mianowanie 9 funkcjonariuszy było z 11 naboru.
Matko, No nie powiem myslalam, że jednego dnia obskoczy sie przynajmniej 3 lekarzy...Ja już po pierwszym badaniu. Spędziłemem dzisiaj w szpitalu około 5 godzin, a załatwiłem tylko wizytę u psychologa... Psychiatra najwcześniej w czwartek, po zaopiniowaniu przez psychologa, a że w czwartek muszę być akurat w pracy, to kolejna wizyta w szpitalu w przyszły poniedziałek... Do psychiatry są dużo większe kolejki (które widziałem dzisiaj), niż do psychologa, więc zapowiada się znowu pół dnia w plecy do jednego lekarza...
Sama wizyta była wg mnie gorsza od naszych wewnętrznych psychotestów w SCS. Trzeba się przygotować na parę ładnych godzin testów, czekania, kolejek, itp. Radzę być wcześnie rano. Samych testów jest łącznie 4. Do tego spory kwestionariusz osobowy i na koniec rozmowa z psychologiem.
Raven ten z książeczki, osobowość (240 pytań), test liczb parzystych i nieparzystych, test na zwięzłe określenie danego słowa, test na znalezienie cechy wspólnej dwóch słów.Matko, No nie powiem myslalam, że jednego dnia obskoczy sie przynajmniej 3 lekarzy...
A testy to pewnie Raven, pytania na osobowość?
Ale rozmowa do przodu rozumiem, zdolny haha?
Test liczb parzystych? Cos trudnego?Raven ten z książeczki, osobowość (240 pytań), test liczb parzystych i nieparzystych, test na zwięzłe określenie danego słowa, test na znalezienie cechy wspólnej dwóch słów.
Opinia n/t mojej osobowości zostanie wydana przez psychologa w środę. Niestety nie jest dla mnie do wglądu, jest dla kolejnych lekarzy i komisji...
Mam nadzieję, że dalej będzie już trochę szybciej.
To nie żart?!?Ja już po pierwszym badaniu. Spędziłemem dzisiaj w szpitalu około 5 godzin, a załatwiłem tylko wizytę u psychologa... Psychiatra najwcześniej w czwartek, po zaopiniowaniu przez psychologa, a że w czwartek muszę być akurat w pracy, to kolejna wizyta w szpitalu w przyszły poniedziałek... Do psychiatry są dużo większe kolejki (które widziałem dzisiaj), niż do psychologa, więc zapowiada się znowu pół dnia w plecy do jednego lekarza...
Sama wizyta była wg mnie gorsza od naszych wewnętrznych psychotestów w SCS. Trzeba się przygotować na parę ładnych godzin testów, czekania, kolejek, itp. Radzę być wcześnie rano. Samych testów jest łącznie 4. Do tego spory kwestionariusz osobowy i na koniec rozmowa z psychologiem.
Sam bym chciał żeby to był jakiś żart...To nie żart?!?
K..., odeszła połowa składu, COVID ,,trzepie'' strategiczne miejsca, dosłownie nie ma komu robić, a Ci tu jakieś konkursy jak do ,,NASA'' urządzają?!? No to całkiem mocna i decyzyjna ta ,,nowsza-nowa'' władza, która ma ponoć lepsiejszą strategię od tamtej, która jej nie miała w ogóle.. DNO.
Ciągi liczb z których wykreślasz wskazane liczby otoczone parzystymi i nieparzystymi, np. 2 w ciągu 36452708115Test liczb parzystych? Cos trudnego?
Dziękuję za odpowiedz.Hej
Składałam dokumenty w innym naborze, a termin ich złożenia kończył się 16 marca. Do tego czasu nie dostałam żadnej odpowiedzi. Myślę, że niedługo powinnyśmy dostać jakieś informację, a jeśli chodzi o niekompletną dokumentację lub źle wypełniony kwestionariusz to powinna być też odpowiedź o nieprzyjęciu czy niezakwalifikowaniu się. Tak mi się wydaje