A o której miałaś testy i o której już byliście wolni?Sprawnosciowka do przodu 14 punktów fantastyczna komisja
Ile te testu trwają? 2 godziny, pół dnia, czy trzeba się przygotować na cały dzień?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A o której miałaś testy i o której już byliście wolni?Sprawnosciowka do przodu 14 punktów fantastyczna komisja
Przygotuj się na cały dzień, ja skończyłem kilka minut przed 14:00, a ostatnia grupa biegła 1000m koło 15:00. Niektórzy przed 9:00 byli już po brzuszkach i pompkach i mieli przerwę do godziny 13:00, bo o tej zaczynały się biegi, także warto zabrać ze sobą coś do zjedzenia, ewentualnie zostają "rarytasy" z Orlenu ;-)A o której miałaś testy i o której już byliście wolni?
Ile te testu trwają? 2 godziny, pół dnia, czy trzeba się przygotować na cały dzień?
To zależy od województwa, z tego co widzę po wpisach innych. W podkarpackim było po ok 12 osób na jedną godzinę. Od 8 chyba zaczynały pierwsze grupy i co godzinę aż do 15. Po około 45-50 minutach było się wolnym.A o której miałaś testy i o której już byliście wolni?
Od 8..00 do 14.00 caaaaaly dzienA o której miałaś testy i o której już byliście wolni?
A kto ci udzielil takiej infornacjiCzy ktoś ma wiedzę lub doświadczenie, żeby Raven był przyczyną odpadnięcia?
Wyszedł mi zdecydowanie poniżej oczekiwań, słabo po prostu...
Pełna zgoda. Jak TO coś zwane naborem lub rekrutacją przetrwasz, to nerwy Cię nie będą zżerać w oczekiwaniu na wyrównania, nagrody, podwyżkiOczywoscie ze to hak.musisz jedno zrozumiec ta rekrutacja to test cierpliwosci.jeszcze daleka droga przed toba.Ravena bedziesz mial jeszcze raz jak nie dwa.
Dokładnie. Ravena miałem na rekrutacji, komisji lekarskiej MSWiA i medycynie pracy. Z każdym razem jest coraz łatwiej Po matrycach na psychotestach na etapie rekrutacji też nie byłem do końca zadowolony z wyniku, ale tak jak pisali przedmówcy - ważne żebyś się wpisał osobowością w profil, który jest pożądany w KAS. Zdziwiłem się potem trochę jak tą samą książeczkę dano mi w przychodni MSWiA i potem jeszcze w przychodni medycyny pracy. System trochę bez sensu, bo przecież mogli by przenieść wyniki dalej (nie tylko z psychotestów) żeby człowiek potem już tyle nie latał, ale jak to powiedział mój kumpel strażak - każda przychodnia i każdy lekarz musi zarobić, tak działa system ochrony zdrowia w PolsceOczywoscie ze to tak.musisz jedno zrozumiec ta rekrutacja to test cierpliwosci.jeszcze daleka droga przed toba.Ravena bedziesz mial jeszcze raz jak nie dwa.
Jeeeeez na medycynie miałeś jeszcze raz Ravena? To u nas jest taki standardowy „plik” lekarzy z medycyny - sama nie wiem na co i po co bo to wszystko było w komisji, jakbyśmy byli niezdolni to nie wydaliby orzeczeniaDokładnie. Ravena miałem na rekrutacji, komisji lekarskiej MSWiA i medycynie pracy. Z każdym razem jest coraz łatwiej Po matrycach na psychotestach na etapie rekrutacji też nie byłem do końca zadowolony z wyniku, ale tak jak pisali przedmówcy - ważne żebyś się wpisał osobowością w profil, który jest pożądany w KAS. Zdziwiłem się potem trochę jak tą samą książeczkę dano mi w przychodni MSWiA i potem jeszcze w przychodni medycyny pracy. System trochę bez sensu, bo przecież mogli by przenieść wyniki dalej (nie tylko z psychotestów) żeby człowiek potem już tyle nie latał, ale jak to powiedział mój kumpel strażak - każda przychodnia i każdy lekarz musi zarobić, tak działa system ochrony zdrowia w Polsce
Odpowiem sam sobie bo juz wiem. Równy tydzieńRzeszów - pytanie
Jaki jest średni czas oczekiwania na testy psychologiczne po zdaniu testu sprawności fizycznej?