I jak poszła sprawnosciowki??Lubelskie:
Czy jest ktoś z Białej Podlaskiej lub okolic i ma wyznaczony test sprawnościowy na 13.09 godz. 8:00?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I jak poszła sprawnosciowki??Lubelskie:
Czy jest ktoś z Białej Podlaskiej lub okolic i ma wyznaczony test sprawnościowy na 13.09 godz. 8:00?
Grupa mieszana była wiekowo .Chyba tylko kilka osób nie zaliczyło, kilka się nie stawiło. Myślę, że z 50% wykręciło maksymalną liczbę punktów, generalnie jeżeli ktoś się w miarę regularnie rusza to spokojnie zaliczy te 3 konkurencje na 15pkt.
Jeszcze przede mną - 25.09.21I jak poszła sprawnosciowki??
Na ten moment nie, ale potem przy rozmowie się to wlicza i mogą po prostu Cię odrzucić bo będą lepsi kandydaciCzy ilość punktów (powyzej w. 9 i minimum po 3 z każdej kategorii) z testu sprawnościowego ma jakieś znaczenie w naborze? W rozporządzeniu jest że osoba która uzyska minimum po 3 punkty przystępuje do testu psychologicznego.
Na ten moment nie, ale potem przy rozmowie się to wlicza i mogą po prostu Cię odrzucić bo będą lepsi kandydaci
Nie ma zadnego znaczeniaCzy ilość punktów (powyzej w. 9 i minimum po 3 z każdej kategorii) z testu sprawnościowego ma jakieś znaczenie w naborze? W rozporządzeniu jest że osoba która uzyska minimum po 3 punkty przystępuje do testu psychologicznego.
Czy zwracają bardzo uwagę na technikę wykonywanych ćwiczeń?Chyba tylko kilka osób nie zaliczyło, kilka się nie stawiło. Myślę, że z 50% wykręciło maksymalną liczbę punktów, generalnie jeżeli ktoś się w miarę regularnie rusza to spokojnie zaliczy te 3 konkurencje na 15pkt.
Zwracają. Szczególnie przy brzuszkachCzy zwracają bardzo uwagę na technikę wykonywanych ćwiczeń?
To co jest brane pod uwagę w naborze. WykrztalcenieWitam,
Pytanie do osób z Lubelskiego.
Czy dużo jest osób, które w poprzednim naborze zaliczyły całe postępowanie czyli do rozmowy kwalifikacyjnej włącznie ale dyrektor nie wybrał Was do zatrudnienia? Staracie się teraz na obecny nabór?
Dajcie znać proszę.
Pozdrawiam
Hmmm.... A to ciekawe... Z jakim wykształceniem najbardziej biorą?To co jest brane pod uwagę w naborze. Wykrztalcenie
Bylo kiedys powiedzenie: nie matura a chęć szczera zrobi z Ciebie oficeraHmmm.... A to ciekawe... Z jakim wykształceniem najbardziej biorą?
Ja wczoraj poszedłem w takim stanie. Jak ci zależy i jesteś przygotowany to pójdzie do przodu.Ma ktoś może wiedzę, jak sytuacja wygląda przy sprawnościówce, jak akurat się człowiek pochoruje?
Wygląda to słabo, ale taka pora, a z napuchniętym, kapiącym nosem i stanem podgorączkowym ciężko biegać.
Komuś się zdarzyło przesuwać termin bez pokpienia całej rekrutacji?
JeżeliTo co jest brane pod uwagę w naborze. Wykrztalcenie
To nie są zabójcze wymagania, da się przebiec bez problemu, jestem na antybiotyku i wczoraj bez problemu dalam radę z minuta zapasu także szkoda rezygnować, bo terminu nie zmieniają chyba że osoba za osobęMa ktoś może wiedzę, jak sytuacja wygląda przy sprawnościówce, jak akurat się człowiek pochoruje?
Wygląda to słabo, ale taka pora, a z napuchniętym, kapiącym nosem i stanem podgorączkowym ciężko biegać.
Ja jedynie mialam przesunięty termin kompetencyjnego i rozmowy bo siedziałam na covidzieMa ktoś może wiedzę, jak sytuacja wygląda przy sprawnościówce, jak akurat się człowiek pochoruje?