Stary Misio
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 361
Prosze Cie pk 5 tyg to bedziesz umial maszerowac co najwyzejBardzo dobrze, nowy funkcjonariusz zawsze w jakimś stopniu będzie wyszkolony
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Prosze Cie pk 5 tyg to bedziesz umial maszerowac co najwyzejBardzo dobrze, nowy funkcjonariusz zawsze w jakimś stopniu będzie wyszkolony
Nie zartuj.Tez tak uwazam.
Powinni dopuścić na komisji lekarskiej. Rozporządzenie dopuszcza.Czesc
Mam pytanie jak sie ma temat braku widzenia 3d/obuocznego w przypadku naboru do SCS?
W jakim akcie to zamieszczone - a jak było przed zmianą? Gdzie są Szkoły na taki początek?Czy wszyscy już słyszeli ze zmienili ustawę i nowo przyjęci będa jechać na 5 tygodniową szkólke zamknieta, ze szkoleniami i zakoszarowani
Z tego co widzę to te limity są nieaktualne, kobiety teraz mogą robić tzw.damskie pompki.Witam czy podane limity testu sprawnościowego w tym linku są aktualne? https://www.kis.gov.pl/documents/3470530/7921157/test+sprawności+fizycznej+Zał.2.pdf . Spotkałem się również z inną wersją limitów.
W jakim akcie to zamieszczone - a jak było przed zmianą? Gdzie są Szkoły na taki początek?
A liczba pompek na określoną ocenę itp. zgadza się czy obniżyli może?Z tego co widzę to te limity są nieaktualne, kobiety teraz mogą robić tzw.damskie pompki.
A ktos z obecnych na tym forum przechodzil rekrutacje z takim tematem? Ew. jest jakis Funkcjonariusz z taka wada na forum?Powinni dopuścić na komisji lekarskiej. Rozporządzenie dopuszcza.
Skoszarowania i zamknięcia się nie boję także dla mnie to nie problem.Czy wszyscy już słyszeli ze zmienili ustawę i nowo przyjęci będa jechać na 5 tygodniową szkólke zamknieta, ze szkoleniami i zakoszarowani
Masz może link ?Rozporządzenie widziałem. A skąd info, że 5tygodniowy okres szkolenia?
Wskaż mi to rozporządzenie. Z tego co ja wiem, wszyscy funkcjonariusze mają powyżej 3m a tam jest wymagane widzenie 3D.Powinni dopuścić na komisji lekarskiej. Rozporządzenie dopuszcza.
Wklejalem wczesniejMasz może link ?