Natalia$$$
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
Zapytam tylko jesli negatywny z testow wiedzy czy jest mozliwosc dowiedziec sie ile wogle pkt sie zdobylo bo na meilu tego nie ma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiec skoro zapierdzielales 1km kolo 3 minut to spokojnie zrobisz na sprawnosciowce wymagany czas.nie wiem w jakiej grupie wiekowej jestes ale na spoko da sie to ogarnac
Wiekszośc słuzb mundurowych była zwolniona z obostrzeń covidowych dot. kożystania z siłowni i ćwiczeń mogli w ramach podnoszenia sprawności fizycznej cwiczyć np w godzinach służby tak miało np. wojsko, tak z ciekawości zapytam cie kolego czy wiesz że aby przejść do słuzy stałej trzeba zdać egzamin języka obcego na poziomie a2/b1? jest to obecnie jeden z trudniejszych egzaminów który wykluczył wielu młodych ze służby, pytam bo sprawność fizyczna to tylko część wymagań do służby.Mój czas obecnie jest +3-4 minuty słabszy niż jeszcze za czasów sprzed pandemii.
Mój... A innych?
Dlatego uważam, że test na 1km to bzdura. Szczególnie teraz gdy wszyscy przez tyle czasu byli zamknięci w domach, siłownię, baseny zamknięte, niektórzy po chorobie nie są wstanie wejść na 3 piętro.
W wojsku jest test na basenie. Nie wiem jak teraz w czasach covid, ale rekruci jakim sposobem mieli mieć dobry czas na basenie skoro baseny były zamknięte przez tyle czasu?
Ty i twoi trzej kumple dopiero zobaczycie co to niepewność jak wam coś przypadkiem pojedzie i zostaniecie zaproszeni na rozmowę do pana prokuratura!Bo lepiej jest niż u prywaciarza.
Mam 3 kumpli i chwała sobie służbę. Mówią, że w życiu nie wróciliby już do wyzysku i niepewności u prywaciarza.
I reasumując dodatki, wczasy pod grusza, 13 nie wychodzi tak źle.
Z Lubelskiego w ostatnim naborze było ponad 1000 osób. W poprzednim pewnie też. Tyle ludzi chce widocznie służyć
Hej, gdzie rekrutujesz. U mnie test wiedzy 10.09 B-stokTo moje z dzisiaj z 10:
Generalny Dyrektor Ochrony Środowiska jaki to organ, Akt prawny, na podstawie którego określona jest stolica Polski, Uchwały, akty prawne wydawane przez samorządy na jakim terenie obowiązują, Po roku 2018 r burmistrza/wójta na ile kadencji, Po otrzymaniu wyroku sądu I instancji co można złożyć, Wojewódzki sąd administracyjny jaka to władza, Umowa międzynarodowa ratyfikowana a ustawa co ma pierwszeństwo, Najważniejszy akt prawny w Polsce, Przewodniczący Parlamentu Europejskiego jak jest wybierany, Siedziba Parlamentu Europejskiego, Europejski Rzecznik Praw człowieka siedziba , Prawo pierwotne ue, Ilość państw w UE, Wspólnota Europejska składa się z ilu organizacji, traktat nicejski, EUROSTAT, Zastępca Szefa KAS przez kogo powoływany, Laboratoria KAS, Osoba będąca funkcjonariuszem – chodziło o to, ze nie może być skazana prawomocnym wyrokiem sądu, Funkcjonariusz po mianowaniu jaki stopień, co musi odbyć funkcjonariusz w czasie służby przygotowawczej, organy i instytucje kas , Przewodniczącym partii PO, Próg wyborczy dla partii w sejmie, Rejonowa izba obrachunkowa sprawuje nad czym sprawuje kontrolę, Defraudacja, o 500+, Kto kontroluje celowość działania partii politycznej
Gdzie aplikujesz, u mnie 10.09 Białystok test wiedzy. Jak z zagadnieniami, pytaniami?Chyba po 108 osób na jedną godzinę. Był test o 8, 10, 12 i nie wiem jak późniejsze godziny
Co do zaliczenia to w ostatnim naborze również miało być 15 czy 16 punktów ale zostało podniesione do 20
Fajna jest perspektywa emki mundurowej. W latach 90-tych, na początku mojej kariery było takie bezrobocie, że taka praca to był cud i dar od losuZe zwykłej ciekawości - dużo bardzo negatywnych głosów na temat służby się pojawia tu na forum. Skoro jest tak źle, to czemu właściwie tylu z was kontynuuje służbę zamiast poszukać czegoś innego? Wynika to z tego, że ludzie zaczęli służbę przed reformą i mimo że sytuacja się pogorszyła to po prostu po tylu latach nie chcą się przebranżowywać czy jednak coś jest fajnego w tej robocie ?
Ja Ci odpowiem, chociaż jestem od 4 lat poza.Ze zwykłej ciekawości - dużo bardzo negatywnych głosów na temat służby się pojawia tu na forum. Skoro jest tak źle, to czemu właściwie tylu z was kontynuuje służbę zamiast poszukać czegoś innego? Wynika to z tego, że ludzie zaczęli służbę przed reformą i mimo że sytuacja się pogorszyła to po prostu po tylu latach nie chcą się przebranżowywać czy jednak coś jest fajnego w tej robocie ?
Hej, gdzie rekrutujesz. U mnie test wiedzy 10.09 B-stokn
LublinHej, gdzie rekrutujesz. U mnie test wiedzy 10.09 B-stok
Co masz na myśli w związku z Celną? Co porabiasz, osobiście gdzie rekrutujesz/rekrutowałeś, jakie plany na służbę? pozdro!W Wojsku masz bieganie zamienne z pływaniem tak samo z podciąganiem masz zamienne na pompki nie na każdej jednostce tak jest ale masz możliwość.
W niektórych nie ma biegu wcale gdy nie sprzyjają warunki atmosferyczne m.in mowa o zimie
I tam kiedyś była liczona średnia i mogłeś mieć niedostateczny z biegu a i tak zaliczałeś WF a później jeśli nie miałeś zaliczonego biegu to nie mogłeś mieć więcej niż 3 z WF. Teraz natomiast wojsko wprowadziło system punktowy i więcej kategorii wiekowych i można powiedzieć że jest jeszcze łatwiej.
Rozumiem, że dopiero początek jak w podlaskim, co u Cb za termin?Lublin
Hej, gdzie rekrutowałaś (już w SCS) zaczynam testem wiedzy 10.09 do B-stok. PozdroHej. Ja pisałam test psychologiczny 26.01 i mam wynik pozytywny.
Pisałam test kwalifikacji 8.02 i też wynik pozytywny.
Hej, gdzie rekrutowałaś (już w SCS) zaczynam testem wiedzy 10.09 do B-stok. PozdroJa wczoraj miałam test kompetencyjny to Pani powiedziała, że rozmowy