Stary Misio
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 361
Powiem tak. To bardzo szybko to ogarneliOdpowiem sam sobie bo juz wiem. Równy tydzień
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Powiem tak. To bardzo szybko to ogarneliOdpowiem sam sobie bo juz wiem. Równy tydzień
Wszyscy mają ravena, jest to standardowa procedura podczas wykonywania badań psychotechnicznych.Jeeeeez na medycynie miałeś jeszcze raz Ravena? To u nas jest taki standardowy „plik” lekarzy z medycyny - sama nie wiem na co i po co bo to wszystko było w komisji, jakbyśmy byli niezdolni to nie wydaliby orzeczenia
Absurd goni absurd
W Gdańsku ostatnio dwa dni psycholog po sprawnościowym.Powiem tak. To bardzo szybko to ogarneli
Ja niemialem ravena na medycyne pracyWszyscy mają ravena, jest to standardowa procedura podczas wykonywania badań psychotechnicznych.
Ale nie na medycynie pracyWszyscy mają ravena, jest to standardowa procedura podczas wykonywania badań psychotechnicznych.
Nawet już nie chodzi o to że Raven był na medycynie pracy, tylko że nie przepisali wyników, skoro miałem go miesiąc i dwa miesiące wcześniej w identycznej formie.Wszyscy mają ravena, jest to standardowa procedura podczas wykonywania badań psychotechnicznych.
Ja miałem testy Ravena nawet na badaniach okresowych przy przedłużeniu ważności badań na prowadzenie pojazdów uprzywilejowanych. Testy te robiłem już kilka razy będąc w służbieAle nie na medycynie pracy
Na komisji owszem
A miałeś wykonywane badania psychotechniczne?Ja niemialem ravena na medycyne pracy
No tak.tydzień temu i nue bylo ravenaA miałeś wykonywane badania psychotechniczne?
Jeszcze się nie skończył poprzedni etap- test sprawnościowyCzy macie już termin kolejnego etapu - testu psychologicznego ?
Z Hrubieszów to taka dalsza okolicaCzy ktoś się wybiera do Białej na testy psychologiczne okolic Tomaszowa Lubelskiego 04.10
A na którą godzinę masz testZ Hrubieszów to taka dalsza okolica
A na którą godzinę masz test
Najpierw Ravena a później pytania o Twoja osobę. Nie da się przygotować. Bądź sobą, nie analizuj tylko odpowiadaj szczerze to zdaszWitam
Czy da się przygotować jakoś do testu psychologicznego? Co oprócz Ravena może tam być?
A jeszcze dopytam wszystko sami rozwiązujemy czy jest rozmowa z psychologiem?Najpierw Ravena a później pytania o Twoja osobę. Nie da się przygotować. Bądź sobą, nie analizuj tylko odpowiadaj szczerze to zdasz