Stary Misio
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 361
Tu nie maA nie ma? Kieruję się tym że policjanci, strażacy itd przechodzą na obiegówce stomatologa to myślałem że tu też jest
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tu nie maA nie ma? Kieruję się tym że policjanci, strażacy itd przechodzą na obiegówce stomatologa to myślałem że tu też jest
Będzie jak wpisze w kartę przed internistą, że ma problemy w tym zakresie - tak to nie maTu nie ma
Na pewno sporo nas odpadnie na tym etapie.Baba mówiła że nawet do 6 tygodni trzeba będzie czekać na odpowiedź
Zapewne tak, także powodzenia w kolejnym etapieNa pewno sporo nas odpadnie na tym etapie.
Podali Wam termin kolejnego etapu?z 7.10 też już są wyniki
Cierpliwości...Podali Wam termin kolejnego etapu?
Jestem cierpliwa... Po prostu nie uczestniczę w rekrutacji gdyż mam wszystko zaliczone z poprzedniego naboru. Chciałam się dowiedzieć po prostu czy macie już info bo jestem ciekawa ile to jeszcze potrwa.Cierpliwości...
Kolejny etap to 2 i 3 tydzień listopada.Jestem cierpliwa... Po prostu nie uczestniczę w rekrutacji gdyż mam wszystko zaliczone z poprzedniego naboru. Chciałam się dowiedzieć po prostu czy macie już info bo jestem ciekawa ile to jeszcze potrwa.
Dziekuje za info.Kolejny etap to 2 i 3 tydzień listopada.
Skąd wiesz, że na pewno chodziło o Ravena a nie również o test osobowościowy?Widzę, że tu głównie wschód pisze.
Podzielicie się wiedzą, jaki mniej więcej procent odpadł na psychologicznym?
Mnie na przykład się niestety nie powiodło z powodu kiepskiego wyniku z tablic Ravena...
No właśnie to samo miałem pisać.Skąd wiesz, że na pewno chodziło o Ravena a nie również o test osobowościowy?
Nie podają jako takiego wyniku, a zarówno jedna i druga część jest wiążąca do całości opinii
Podczas testu psycholog poinformował (przynajmniej moja grupę), ze wynik negatywny można omówić, wystarczy skontaktować się z psychologiem który wyznaczy termin. Dowiedz się u siebie w kadrachJak można omówić wynik testu? Przybliż proszę gdzie i w jaki sposób?