Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A powiedz mi czy może wiesz jak w dziale realizacji wyglądają zmiany ,po 12h, czy po 8? Dniówki,nocki? PozdroOd miesiąca jestem w służbie celno skarbowej. Na rozmowie pytają o to co to jest służba dlaczego Chcesz się dostać jakie inne służby są na granicy.
Ogólnie jest bardzo dobrze. Zależy szczegolnie od zmiany na którą Trafisz. Jako nowi nie martwcie się. Starsi funkcjonariusz zawsze sluza pomoca
Wydaje mi sie ze jak nie wyrażasz zgody to po prostu do niego nie przystępujeszCzy na test kompetencji jest potrzebne oświadczenie, że wyraża sie zgodę na przeprowadzenie testu?
Nigdy nie jest za późnoLuźne pytanko - czy 27 lat to za późno żeby startować do SCS? Próbowałam już raz rok temu, niestety oblałam jeden z testów i muszę odczekać te 12 miesięcy. Dopiero za jakieś pół roku będę mogła startować ponownie (o ile w ogóle będzie wtedy rekrutacja :/... za pierwszym razem dobre kilka miesięcy śledziłam informacje o naborze), na krótko przed moimi 27. urodzinami.
Uprzedzając, bo pewnie i takie głosy mogą się pojawić, próbowałam w tym roku przygody z wojskiem i pojechałam na służbę przygotowawczą, ale doszłam do wniosku, że poligony itd. to niestety zdecydowanie nie dla mnie.
Próbuj. W zamian dostaniesz to: FUNKCJONARIUSZE realizują zadania z bezpośrednim narażeniem życia i zdrowia będąc w mundurze na granicach, oddziałach, w całym kraju. Co za to mają? Brak należytej ochrony, brak kompletnego umundurowania, jałmużnę za godziny nocne, jałmużnę za wyżywienie, system pracy, który już nawet w MSWiA się zmienił w kwestii służb dziennych i nocnych, kierownictwo totalnych idiotów z maksymalnymi dodatkami kontrolerskimi i całą masę dziwnych ludzi którzy nigdy w życiu nie byli na drogach, a nagle dostaną emkę. Piszesz się na to?Luźne pytanko - czy 27 lat to za późno żeby startować do SCS? Próbowałam już raz rok temu, niestety oblałam jeden z testów i muszę odczekać te 12 miesięcy. Dopiero za jakieś pół roku będę mogła startować ponownie (o ile w ogóle będzie wtedy rekrutacja :/... za pierwszym razem dobre kilka miesięcy śledziłam informacje o naborze), na krótko przed moimi 27. urodzinami.
Uprzedzając, bo pewnie i takie głosy mogą się pojawić, próbowałam w tym roku przygody z wojskiem i pojechałam na służbę przygotowawczą, ale doszłam do wniosku, że poligony itd. to niestety zdecydowanie nie dla mnie.
Ja przyszedłem w wieku 27 lat, i brakuje mi 41 dni do emerytury. Ty musiałabyś odsłużyć 25, ale to i tak lepiej, niż do 60 w cywilu (jeśli nic się nie zmieni). Jeżeli nie ma możliwości do którejś ze służb, podlegających prawdziwemu ministerstwu (msw), to dlaczego nie.Luźne pytanko - czy 27 lat to za późno żeby startować do SCS? Próbowałam już raz rok temu, niestety oblałam jeden z testów i muszę odczekać te 12 miesięcy. Dopiero za jakieś pół roku będę mogła startować ponownie (o ile w ogóle będzie wtedy rekrutacja :/... za pierwszym razem dobre kilka miesięcy śledziłam informacje o naborze), na krótko przed moimi 27. urodzinami.