Sami rozwiązujemyA jeszcze dopytam wszystko sami rozwiązujemy czy jest rozmowa z psychologiem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sami rozwiązujemyA jeszcze dopytam wszystko sami rozwiązujemy czy jest rozmowa z psychologiem?
Wszystko sami. Najpierw tablice ravena później ten test osobowości. Żadnej rozmowy z psychologiem nie będzie tego dnia . Ten etap zajmuje max godzinę .A jeszcze dopytam wszystko sami rozwiązujemy czy jest rozmowa z psychologiem?
Trzeba czekać na wiadomość o wyniku testu psychologicznego.Od razu da wyniki czy trzeba czekać na wiadomosc
Ja 7 październikaJa byłam 5
Właśnie ja też byłam 7go. Mówiła "prowadząca" że wyniki tak 2-3 tygodnie i będą ale byłam Ciekawa czy ktoś już otrzymała (może z poprzednich grup).Ja 7 października
Pierwsze slysze ze jest stomatologA wiecie może jak jest z stomatologiem na komisji lekarskiej? Chodzi mi konkretnie o Katowice i jak bardzo sprawdzają zęby?
A nie ma? Kieruję się tym że policjanci, strażacy itd przechodzą na obiegówce stomatologa to myślałem że tu też jestPierwsze slysze ze jest stomatolog