LICZNIK wypełnionych ankiet 25.03.2025 r.

1742884325804.jpeg

Licznik wypełnionych ankiet wg stanu na 25.03.2025 r.
Badanie opinii funkcjonariuszy SCS i pracowników KAS dot. realizacji postulatów ZZ Celnicy

Wypełnienie ankiety jest niezwykle ważnym elementem do podjęcia kolejnych kroków, tj. ogłoszenia akcji protestacyjnej, zgodnie z Ustawą z dnia 23 maja 1991 r. o rozwiązywaniu sporów zbiorowych (Dz.U. z 2020 r., poz. 123 tj.).

Możecie wyrazić w niej swoje opinie w temacie postulatów przedstawionych przez ZZ Celnicy PL. Szczególnie zachęcamy wszystkich funkcjonariuszy Służby Celno-Skarbowej i pracowników KAS do jej wypełnienia. Ankieta jest dostępna tylko dla zalogowanych użytkowników usług Google i można ją wypełnić tylko raz.

=====>>>>> Link do ankiety <<<<=====

Dane wg stanu na:25.03.2025 godz. 7:00
Liczba wypełnionych ankiet531
Zakładana liczba wypełnionych ankiet4000
Czas realizacji do30.03.2025 r.
Lp.
Jednostka
% ogółu wypełnionych ankiet
1.Ministerstwo Finansów
1,50%​
2.Krajowa Informacja Skarbowa
0%​
3.Izba Administracji Skarbowej w Białymstoku
8,90%​
4.Izba Administracji Skarbowej w Gdańsku
16,40%​
5.Izba Administracji Skarbowej w Kielcach
0,80%​
6.Izba Administracji Skarbowej w Lublinie
15,30%​
7.Izba Administracji Skarbowej w Łodzi
1,90%​
8.Izba Administracji Skarbowej w Katowicach
6,20%​
9.Izba Administracji Skarbowej w Krakowie
3,40%​
10.Izba Administracji Skarbowej w Olsztynie
8,50%​
11.Izba Administracji Skarbowej w Opolu
1,70%​
12.Izba Administracji Skarbowej w Poznaniu
1,50%​
13.Izba Administracji Skarbowej w Rzeszowie
16,80%​
14.Izba Administracji Skarbowej w Szczecinie
2,60%​
15.Izba Administracji Skarbowej w Bydgoszczy
2,30%​
16.Izba Administracji Skarbowej w Warszawie
4,50%​
17.Izba Administracji Skarbowej we Wrocławiu
6%​
18.Izba Administracji Skarbowej w Zielonej Górze
1,70%​
Lp.
Status zawodowy
% ogółu wypełnionych ankiet
1.Funkcjonariusze SCS91,80%
2.Korpus Służby Cywilnej3%
3.Pracownicy niemnożnikowi0,40%
4.Pozostali (np. emeryci)4,80%

Ostatnia edycja:
Po co wkładać wszystkich do jednego wora? A tak poza tym chyba starczy tej bezsensownej walki między nami o FB czy Forum. Liczy się cel. A celem jest dodatek, kłótnie o miejsce publikowania treści zostawmy do momentu jak już w końcu wywalczymy dodatek. Sławomir Siwy jest obecny na FB i zaczyna działać. Jest on, jest nadzieja 😀

Chłopie. Nikt, nikogo, nigdzie nie wkłada!
Zdaje mi się, że niezwykle opacznie rozumiesz mój przekaz. Na pewno nie usiłuję walczyć z "wyznawcami" FB, gdyż jestem świadomy zakresu jego działania.
W swoim poście pisałem o odmiennej mentalności pokoleń oraz przede wszystkim o kiepskiej świadomości społeczeństwa, dotyczącej obowiązującego Prawa, której (chyba sami przyznacie) FB raczej nie kształtuje.
Nie piszę i nie mam zamiaru pisać; które "medium" jest lepsze! Co najwyżej używam metafory (przenośni), oznaczającej "pokolenie fejsbukowe" jako zdecydowanie młodsze i tym samym mniej świadome, kiedyś (niestety, teraz nie) choć trochę uczonych zasad prawnych. Niegdyś prawo cywilne, prawo pracy i in. były w sposób naturalny obecne w ludzkiej świadomości. Obecnie "rządzi" co najwyżej "prawo konsumenckie".

Chyba ktoś ma tytułowy "ból 4 liter", że FB jednak jest powszechniejszą formą niż to forum. Czasy się zmieniają, a jeśli ta forma również przynosi efekty to można działać 2 torowo, a nie zamykać się jedynie na forum.

😂🤣😂
Gdzieś wcześniej w postach, wręcz błagałem któregoś specjalistę od FB, by pomógł nam "starym" rozpowszechniać tam nasze sprawy.
Nie będę więc rozgłaszał, że ktoś tu ma typowy "ból główki", skoro myśli jakobym miał zawiść do powszechności czy popularności FB. Żadną miarą, a wręcz przeciwnie!

PRZECIWNIE, gdyż żal mi "młodych" jak np. moja córka, która za żadne skarby nie potrafi zrozumieć,
jakim cudem
mieszkając 27 km od swojej obecnej żony, nie posiadając nawet stacjonarnego telefonu, mogłem ją poznać, "poderwać" czy spotykać się na dość częstych randkach.

Absolutnie nie "zamykam się" przed "nowoczesnością" lecz wydaje mi się, że ty organicznie nie doceniasz zalet doświadczenia i umiejętności "dinozaurów".
Sam przyznaj, jak dałbyś sobie radę w razie jakiejś wojny, katastrofy itp. gdyby nagle pierdyknął Internet, wyłączyliby FB i przestałyby działać komórki ...

Back
Do góry