Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Miałem już nie pisać... Tylko jedno pytanko:Tak jest. Ciepła posadka jest najwazniejsza. A nie gornolotne dbanie o interes panstwa
I tutaj dochodzimy do sedna sprawy, odkryłaś karty: chodzi o dojazd do pracy.Miałem już nie pisać... Tylko jedno pytanko:
Czy zamieniłbyś Tą Niby ciepłą posadkę?
Gdzie trzeba dojechać do pracy własnym autem za free? Bo nie ma innej możliwości.
I w to wchodzi: sobota, niedziela też nie jest rzadkością, praca zmianowa.
Wątpię... bo po twoich wypowiedziach stwierdzam że masz mgliste pojęcie o tym co piszesz.
Bardzo ciebie proszę tylko o jedno: Czytaj ze zrozumieniem.I tutaj dochodzimy do sedna sprawy, odkryłaś karty: chodzi o dojazd do pracy. (...)
Miałem już nie pisać... Tylko jedno pytanko:
Czy zamieniłbyś Tą Niby ciepłą posadkę?
Gdzie trzeba dojechać do pracy własnym autem za free? Bo nie ma innej możliwości.
I w to wchodzi: sobota, niedziela też nie jest rzadkością, praca zmianowa.
Wątpię... bo po twoich wypowiedziach stwierdzam że masz mgliste pojęcie o tym co piszesz.
sorki obi ale chyba zbyt długie paradowanie w słońcu w hełmie nie tylko padło ci na rozum ale i na oczy
"za free"
nikt nie płaci za dojazdy do 30 km - jeżdzi się za free i bez diet - wszyscy dostali przeniesienia do fikcyjnych agend uc - komórek stałego nadzoru i szlus - o czym ty w ogóle p...isz?
Bolloooonese...
czy ja napisałem że zwracają za dojazd do 30km? Sam płacę za dojazd, wiem jak potraktowano nas wpisując jako miejsce pracy pokój w obcej firmie, ale przestańcie ściemniać o nieprawidłowościach.
Macie pretensje że góra ściemnia a sami to robicie.
Dobrze wiem jak wygląda przepracowanie w stałych nadzorach. Nawet jak jest dużo pracy to porównaj to z pracą np. w referacie dochodzeniowo -śledczym........
Jeżeli ktoś z was pracował na granicy 12 godzin z tłuczkiem w dłoni klepiąc np. na wywozie kolejka 60 godzin lub robił ostateczną na imporcie o 5 nad ranem, widząc ledwo na oczy to może coś powiedzieć na temat obciążenia w stałym nadzorze a prawdziwą pracą na granicy.
Prewencja i wpływy......dobre, naprawdę dobre....
Granice, kolczatka, szlabany, kontrola paszportowa - to wam pomoże w prewencji i wpływach do budżetu.
Ludzie o czym wy mówicie.
Przykładowy skład podatkowy prowadzący obrót gazem ( bez napełniania butli gazem...).
nowy, pełna automatyka, monitoring, ochrona zewnętrzna która zapisuje każde wyjście pracownika na teren składu podatkowego.
Wszystko online z centralą.....
Jaką prewencję tam macie zamiar zastosować?
Ilu ludzi tam dacie????
Jak poprawicie wpływy???
Czekam na merytoryczne wypowiedzi w kwestii prewencji?
jesteś chyba idiotą że masz takie zdanie. Kto za ciebie robił w/w czynności? I życzę Ci pracy na stałym nadzorze!