G
Guest
Gość
Jeżeli jest to prawda to Katowice trzeba spacyfikowac zetrzeć z mapy celnej kraju!!! a kadre kierowniczą wysłać na wschód, jak najdalej od rodzinnych domów.Niech sie zachleją na smierć!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o! napisał:Mysle że to kłamstowo, njcieńszego Formatu, nikt rozsądny nie podejmuje pracy w takim momencie , to się zdarza tylko raz w życiu
bzdura ja np jestem na ł4 i ze czterech znajomych wiec nie mieszaj frajerze!Anonymous napisał:We wszystkich oddziałach UC K-ce pracują ! Co jest ?
PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 9:33 am Temat postu: ZAZDROść
Opis: Odpowiedz z cytatem
Jestem policjantem ,tez mamy swoje problemy,ale zazdrościmy wam waszego zorganizowania,ja jestem z wami ,na naszym forum w temacie o podwyżkach jesteście wy celnicy podawani jako przyklad dobrego zorganizowania ,pokazaliście rządowi i społeczeństwu ile od was zalerzy.
to jesteś frajer i 4 znajomych tezAnonymous napisał:bzdura ja np jestem na ł4 i ze czterech znajomych wiec nie mieszaj frajerze!Anonymous napisał:We wszystkich oddziałach UC K-ce pracują ! Co jest ?
to niech ich biorą na wschod w koncu maja loginyAnonymous napisał:OC CHORZÓW i OC DĄBROWA GÓRNICZA PRACUJĄ PEŁNĄ PARĄ.
Anonymous napisał:FRAJERAMI SA CI KTORZY POSZLI DZIS DO PRACY !
Anonymous napisał:OC CHORZÓW i OC DĄBROWA GÓRNICZA PRACUJĄ PEŁNĄ PARĄ.