A gdzie są Katowice????

Jeżeli jest to prawda to Katowice trzeba spacyfikowac zetrzeć z mapy celnej kraju!!! a kadre kierowniczą wysłać na wschód, jak najdalej od rodzinnych domów.Niech sie zachleją na smierć!

Mysle że to kłamstowo, njcieńszego Formatu, nikt rozsądny nie podejmuje pracy w takim momencie , to się zdarza tylko raz w życiu

Podobnym chwytem zastosowanym w projekcie ustawy o KAS - 3 x średnia wielu ludzi zostało przekonanych do tej ustawy.
Teraz podobnie rząd niby coś tam obiecuje, ale nic tak naprawdę nie jest zapisane w postaci zobowiązania.
Dlatego PROTEST TRWA do ogłoszenia przez naszych negocjatorów o jego zakończeniu.
Nie dajmy się wyrolować, dajmy naszym negocjatorom mocną kartę przetargową.

Rybniku co ty robisz, Boicie sie G-go, ten pajac, karierowicz jest skończony.walczy waszym kosztem o własna dupe.Dajcie mu sie spokojnie wykrwawić.On jeździ na was jak na osłach.trzeba go wy-ć, a wykolejny raz dajecie ciała, po co były te wielkie słowa 2 dni temu.Załosna jest wasza postawa.

PostWysłany: Wto Sty 29, 2008 9:33 am Temat postu: ZAZDROść
Opis: Odpowiedz z cytatem
Jestem policjantem ,tez mamy swoje problemy,ale zazdrościmy wam waszego zorganizowania,ja jestem z wami ,na naszym forum w temacie o podwyżkach jesteście wy celnicy podawani jako przyklad dobrego zorganizowania ,pokazaliście rządowi i społeczeństwu ile od was zalerzy.

PROTEST TRWA

frajerem jest ten co tak mówi, nie dziel gościu znów zalogi.Dziś są negocjacje dajmy mandat zaufania rządowi.Jeśli się dzis nie dogadają to zobaczysz jutro będzie powtórka z rozrywki uz,l4.Co zrobisz gościu jak wyszczelasz te kapiszony 4uz, z l4 nie będzie tak łatwo zalatwic dla wszystkich w jednym czasie.Zanim napiszesz pomyśl i nie obrażaj ludzi.W jedności siła.

Tego "Pstrowskiego" w pierwszej kolejności co odprawiał sam na lotnisku. Ten by pewnie sam rozładował kolejki na wschodzie :twisted:

Anonymous napisał:
FRAJERAMI SA CI KTORZY POSZLI DZIS DO PRACY !

A nie pomyśleliście o tym że jak paru z nas w wewnętrznych pracuje ( po włosku ) to kolejki na granicy rosną?????? Nie o to nam chodzi?????? Góra tylko czeka żeby brakło nam amunicji, mimo niskiego poziomu intelektu niestety umieją policzyć do 4. Puścimy parę tirów a mamy jeszcze 2 UŻ - przewaga dalej jest po naszej stronie - mamy rząd w ręku. Czyli PROTEST TRWA!!!!!! :D

Back
Do góry