A gdzie są Katowice????

Z Katowic na wschód jedzie 10 osób. Tylko tyle znaleźli w ponad 100 osobowym wydziale WZP. O trudności znalezienia łamistrajków świadczy to, że jest wśród nich naczelnik, kiero SDK, kiero GM Bielsko. Reszta to są przyboczni naczelnika lub przydupasy jego przybocznych.

Do Ktosia

Dziwne Ktosiu! A nam mówią że było ponad 40 chętnych z WZP i wszyscy byli zawiedzeni, że tylko 10 osób mogło jechać. Gdzie jest prawda?

Re: Do Ktosia

Słuchacz napisał:
Dziwne Ktosiu! A nam mówią że było ponad 40 chętnych z WZP i wszyscy byli zawiedzeni, że tylko 10 osób mogło jechać. Gdzie jest prawda?
uważnie czytaj całe forum bo było to wyjaśniane a jak nie wiesz to nie siej plotek
MF

No nareszcie Nzczelnik WZP IC Katowice- F-oN, jego największy entuzjasta Kr-ki, i człowiek"ADHD" czyli Bo-ty bedą mogli przepompowywać cysterny słomkami do drinków tak jak to zrobili Ru-Śl.,jak straż pożarna to zobaczyła to byli w szoku że tu byli jacyś kamikadze. Ale debeściaki odróżniaja silo cystern od cystern na paliwo-takie z nich oreły WZP.Dupe wozic słuzbowymi autami tylko potrafią, acha i doskonale kablija na siebie!!!

Re: Do Ktosia

To nieprawda, jak byliby chętni z WZP to Egipski F. by nie jechał, on by się nie skalał pracą fizyczną, no chyba że jechał na drinka.Tam chyba nie ma dużo pracy do myślenia, bo jego kumple z SDK i RGM BB to bezm...gi

Ja to bym wysłał ale całe GRZP z Katowic. Niech by zakozaczyli tam na wschodzie :lol: Od razu przy konfrontacji z Białorusinami albo Ukraińcami mieliby kupy w spodniach. :twisted: Ale co się dziwić jak co drugi na zajęciach sprawnościowych dostaje prawie zawału :twisted:

dlatego Naczelnik WZP F-N w tych zajęciach nie uczestniczy tylko podpis na liście robi, wiesz palcem łatwo się wskazuje więc po co mu kondycja,Na egzaminie norme dostał taką jak kobiety 45 letnie. i tak nie przeszedł.

Anonymous napisał:
Ja to bym wysłał ale całe GRZP z Katowic. Niech by zakozaczyli tam na wschodzie :lol: Od razu przy konfrontacji z Białorusinami albo Ukraińcami mieliby kupy w spodniach. :twisted: Ale co się dziwić jak co drugi na zajęciach sprawnościowych dostaje prawie zawału :twisted:
Durna pało! Nie o prywatne wojenki tu idzie, tylko o los twój i mój - nas wszystkich (żebyś lepiej zrozumiała) ! Jeżeli jednak chcesz zakozaczyć to się podpisz, pewnie jesteś w doskonałej kondycji. :idea:

Do poprzednika , dlaczego obrażasz innych , czy ktoś nie może mieć innego zdania, piszesz ze chodzi o nasz los , a może chodzi o stołek przymrozka , posiłki z ic katowice jak to brzmi w wawie , co / o tym nie pomyślałeś?

WZP Katowice nie jadą na wschód! Warunek był jeden podpisanie porozumienia. Czekali w gotowości na wyjazd ale po podpisaniu porozumienia. Z tego co wiem sa ale w domach!

Nie pojechali, bo zażądali od granicy gwarancji bezpieczeństwa. Odpowiedż nie przyszła, to wystraszyli się. Nie jest prawdą, że czekali na porozumienie!!!!!!!!

Back
Do góry