A gdzie są Katowice????

OC napisał:
A ja Was wszystkich pier... prowokatorzy i obiboki, jutro idę do pracy i proponuję wszystkim w OC, UC i IC Katowice to samo. To nie protest, tylko zwykła anarchia, która może zakończyć ten żałosny żywot S.C. Czy ta ciemna masa, nie widzi co się dzieje dookoła, klika anonimów i frustratów namawia do kolejnej rozruby !? Czym Wy się różnicie od kiboli lub pisiorów, a może ci najaktywniejsi to właśnie aktyw jednej z tych formacji !? :twisted:
Naczelnik UC Katowice A. Różycki?
A może sam Wielki Kanclerz Mrozek?

A ja nie przychodzę też jutro bo można dostać kartkę na wschód. Mam to gdzieś i leżę jutro na wyrku z browarkiem w ręku :lol:

Co robimy w przyszłym tygodniu, bo coś mnie kłuje w boku i nie wiem czy to poważna sprawa, ale chyba trzeba to sprawdzić u lekarza. :(

Słuchajcie na całym forum zmasowany atak naslanych przez ministerstwo prowokatorow w osobach waszych przelożonych i tym podobnym. Jest to działanie celowe. Najlepiej położyć się spać i wyłączyć komputer.
Pamiętajcie Sławek Siwy robi to dla nas. Teraz musimy być solidarni z nim. Jutro musimy protestować.

A TERAZ IDZIEMY SPAC !!!

Anonymous napisał:
Słuchajcie na całym forum zmasowany atak naslanych przez ministerstwo prowokatorow w osobach waszych przelożonych i tym podobnym.

True.. Patrz taki A. Gawron - były Kierownik RKP w Katowicach a obecnie akcyziorz w Izbie. Gdy przenosili w pizdu na zadupie jego doborowego pracownika siedział na dupie i pierdział w stołek aby sie nie narazic Różycowi a teraz struga wielkiego k... związkowca. Takiemu jak naplujesz w gębe to z uśmiechem powie ze deszcz pada. Pewnie sam dla podlizania się Przymrozkowi namawia do łamistrajku.

Zła wiadomość !

Właśnie się pakuję, wyjazd za godzinę... by na rano być na miejscu.

Wybaczcie i nie pytajcie- jak nas do tego skłonili :oops:

a o tym słyszałeś ?
to jest kopia jednego z post ow na tym forum

Do każdej Izby Celnej z MF przyszły trzy faksy w krótkich odstępach czasu z poleceniem dla dyrektorów IC o przygotowanie list osób, które mogłyby pojechać na granicę wschodnią w celu wzmocnienia obsady przy dokonywania odpraw. Pierwszy i drugi faks dotyczył szeregowych funkcjonariuszy celnych oraz wydziałów zwalczania przestępczości, natomiast trzeci dotyczył listy funkcjonariuszy średniej kadry kierowniczej tzn naczelników, kierowników

Katowice napisał:
Zła wiadomość !

Nie wiem gdzie w Katowicach pracujesz, ale jeżeli w mobilnych, to zapewniam Cię, że za żadną godzinę nie wyjeżdzasz. Owszem wyjedziesz, ale po podpisaniu porozumienia w W-wie.

Katowice napisał:
Zła wiadomość !

NIE WIERZCIE W TO. BZDURA
JAKIś Ku..S ZAMIESZCZA NEN POST NA RóżNYCH TEMATACH.

PROTEST TRWA NADAL. PAMIęTAJMY

Zaczynamy tracić przewagę i to wyraźnie!.

Zawsze trzeba mierzyć siły na zamiary i zawsze wiedzieć kiedy przestać. Mam wrażenie, że ten zryw jak większość zrywów Polaków został zmarnowany. Przede wszystkim zabrakło prawdziwej jedności, charyzmatycznego przywódcy, jednego głosu i jasnego przekazu o co Nam chodzi, no i rozsądku.

Hen79 napisał:
Zaczynamy tracić przewagę i to wyraźnie!.

Zawsze trzeba mierzyć siły na zamiary i zawsze wiedzieć kiedy przestać. Mam wrażenie, że ten zryw jak większość zrywów Polaków został zmarnowany. Przede wszystkim zabrakło prawdziwej jedności, charyzmatycznego przywódcy, jednego głosu i jasnego przekazu o co Nam chodzi, no i rozsądku.

robisz sobie jaja koleś czy coś ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Katowice napisał:
Zła wiadomość !

1500 srebrników. Hanba, nie szanujesz tych co mają do stracenia najwięcej

Back
Do góry