A gdzie są Katowice????

Wytrzymajmy do wtorku, proszę

Otrzymałem informację , że wschodnia granica będzie do jutra protestować. Proponowana przez MF kwota 500 zł. to i tak mniej , niż założono w budżecie na rok 2008 (561zł). Pomóżmy im i sobie. Nie idźmy do pracy do czasu podpisania porozumienia z pełnomocnikiem rządu. Apeluję wytrzymajmy jeszcze jeden dzień aby nie osłabiać naszych kolegów na jutrzejszych rozmowach z MF. Do Kadry Kierowniczej apeluję aby nie krytykowała naszych działań, tak naprawdę walczymy również o Wasze przywileje.

Związek Zawodowy
Służby Celnej w Bielsku-Białej

Informacja została zamieszczona przez Mariusza Niewdane na stronie internetowej: http://www.zzsc.region.cieszyn.pl/pl/php/k_2.php

W Bielsku protestują: Protest_baner_boelsko.jpg

Wbrew temu, co twierdzi niejaki Schetyna, mamy swoich reprezentantów i jest nim Porozumienie Białostockie. Jutro ma być spotkanie i negocjacje. Nie dajmy się zmanipulować.

A ja Was wszystkich pier... prowokatorzy i obiboki, jutro idę do pracy i proponuję wszystkim w OC, UC i IC Katowice to samo. To nie protest, tylko zwykła anarchia, która może zakończyć ten żałosny żywot S.C. Czy ta ciemna masa, nie widzi co się dzieje dookoła, klika anonimów i frustratów namawia do kolejnej rozruby !? Czym Wy się różnicie od kiboli lub pisiorów, a może ci najaktywniejsi to właśnie aktyw jednej z tych formacji !? :twisted:

Korsarz napisał:
Do koleżanek i kolegów f.c z całej Polski właśnie wróciłem ze spotkania z szefem S.C w Chełmie.Przyjechał do nas celników z Dorohuska dopiero teraz.Nie patrzcie na informację z TVN24, że wracamy do pracy.Jutro t.j 29.01.08 koledzy nasi (wypróbowani koledzy) będą ostatecznie negocjować z szefem S.C ostateczne rozwiązanie naszych postulatów,przynajmniej w części.Poczekajmy na informację od nich i uzależnimy nasze działania od ustaleń.Prawdopodobnie informację o tych ustaleniach przekaże Pani Iwona Fołta w tv i radiu.Pozdrawiam wszystkich ,którzy się do nas przyłączyli.DOROHUSK !Dziękujemy za to.Ze szlabanowym pozdrowieniem "Wschodni Korsarz".
P.S Mam prośbę do admina aby to szybko weszło na inne fora.

A co nie wpisuję się w linie partii !? Masz kolejny 12567890-y "gościu" monopol na poglądy !? Żenada, niektórym to już całkiem w główce się pomieszało !!!

:wink:

Anonymous napisał:
Jak chcesz iść do pracy to idż , Krzyż Ci na droge , połóż się spać byś wtał wypoczęty . Dobranoc.

I takie podejście mi się podoba, wara od moich poglądów, a o Pyrzowice, to się jutro nie martw !!! :wink:

Back
Do góry