A gdzie są Katowice????

Re: PITU,PITU

Ekipa G. sra w portki!!!!! co kadencja sie im kończy marionetki na sznureczkach kiedyś skurki obecnie kogo przypomnijcie mi bo juz zapomniałem 1,5 roku ich nie widze.trzymajcie sie chłopaki z Rybnkia i Gliwic.wierze że jestescie z nami!!!w jedności siła

Ten cieć budowniczy jest skończony. "juz mu taczki szykują z melonem..." no to papa cwaniaczku .pozdrawiam Bohaterów z Rybnika.
pamietacie juz raz go karetka odwoziła z....... Zabełkowa.

gość001 napisał:
oby, oby - chociaż żadnej odpowiedzi nie ma o stanie załogi jutro w Pyrzowicach

O nas się nie martwcie, choroby trzebią już od czwartku, małe szanse na szybki powrót do zdrowia. Życzę obłożnych infekcji na innych placówkach. Pozdro!!!!

Jakie związki w Katowicach Przewodniczący Gil gotował grochówke dla Dyrektora i dla F., na zabawie sylwestrowej w jakiejs wsi na Śląsku a teraz ma wystepowac przeciwko nim -szkoda gadać.Te zwiazki powstały po to aby udowdnić dyrektorowi IC,że jest bardzo "mądry"-nie wierzcie-Gil- to "koń trojańki " w waszej firmie.

Re: PITU,PITU

Anonymous napisał:
Ekipa G. sra w portki!!!!! co kadencja sie im kończy marionetki na sznureczkach kiedyś skurki obecnie kogo przypomnijcie mi bo juz zapomniałem 1,5 roku ich nie widze.trzymajcie sie chłopaki z Rybnkia i Gliwic.wierze że jestescie z nami!!!w jedności siła
Chyba w głupocie ! szkoda mi was na prawdę szkoda !

Trzymajmy poziom

Niestety, to co się dzieje w IC Katowice i w UC Rybnik to patologia i teatr absurdu. Upadek wszelkich zasad .. - to co piszecie, to w większości prawda. Ale to nie powód, żeby na tym forum wymieniać ludzi z nazwiska.. Starajmy się, by to forum było na poziomie.

Będę szczery. Od pół roku lub dłużej otrzymuję od pana j.k., naszego wybitnego izbowego związkowca, codziennie tony spamu w postaci maili jaka zła jest była przewodnicząca Federacji, że nic robi, że jest po stronie rządu, że uzurpuje stołek itd. itp. Owszem myślę, że jest prawdą, że Iwona F. i Barbara S. to w dużej mierze karierowiczki, ale w obecnym konflikcie, nawet jeżeli chcą coś ugrać dla swoich karier, a pewnie chcą, to zachowują się jak pokerzystki, a Wy niestety, Panowie związkowcy z Katowic, zachowujecie się nie po raz pierwszy jak szmaciarze. To m.in. a prospos dzisiejszego pisma "związkowego" naszej izby. I żeby było jasne, w odróznieniu od naszych związkowców ja dzisiaj jestem w domu.

dziś związki niezależnie od tego co do siebie mają musza się dogadać, po załatwieniu kwesti protestu w ic k-ce należy im powiedzieć dość. Ci ludzie maja tylko dupochron dla siebie , i to dla nich najważniejsze . niezależnie od tego kim jest gil, pojechał do w-wy,pozostałe zz nie zrobiły nic.

W kwestii Gila. Powiem tak. Koń jaki jest każdy widzi.

Gil jeszcze niedawno namawiał do niepodejmowania sporu zbiorowego z Dyrektorem IC. "Bo nie można panu dyrektorowi zaszkodzić"
Gil jest sępem. Jemu chodzi o jego sprawy a nie o sprawy celników.

Typowy karierowicz, który ślizga się na grzbietach innych.
Teraz wymachuje chorągiewką SOLIDARNOŚCI, a jeszcze niedawno bliskie jego sercu były ideały SLD.

Oceńcie to sami.

Z rozmowy, którą przed chwilą przeprowadziłem z jednym z naszych przedstawicieli w Warszawie dowiedziałem się, że dialog w ministerstwie celowo przełożono na jutrzejszy dzień, aby osłabić pozycję naszych delegatów w negocjacjach. Moim zdaniem do chwili zawarcia porozumienia z MF nie powinniśmy pracować.

Wypowiedzcie się sami na forum czy chcecie zostać w domu, czy też idziemy do pracy. Jeżeli połowa załogi zacznie pracować to nie ma sensu pozostawać w domu. Moim zdaniem jeszcze jutro nie pracujmy!!

Związek Zawodowy
Służby Celnej w Bielsku-Białej

Informacja została zamieszczona przez Mariusza Niewdane na stronie internetowej: http://www.zzsc.region.cieszyn.pl/pl/php/k_2.php

W Bielsku protestują: Protest_baner_boelsko.jpg

Mam dla wszystkich BARDZO WAŻNĄ WIADOMOŚĆ z pewnego źródła od naszych przedstawicieli co byli dzisiaj w Warszawie w naszej sprawie. Dzisiaj nikt nie chciał z nimi rozmawiać, ale oficjalnie jest ustalone, że rozmowy z naszymi przedstawicielami będą na 100% jutro. Ma być o tym INFORMACJA w TV.
TAK JAK NAM PRZEKAZANO jest prośba od przedstawicieli oczekujących na rozmowy, żeby UTRZYMAĆ AKCJĘ PROTESTACYJNĄ DO JUTRA.

Jest to informacja w 100% potwierdzona... Przekażcie to wszystkim telefonicznie, bo nie wsz
yscy mają NET !!!

Powrót do góry

Back
Do góry