Eeetam, od razu "miłość". U celnika?
Interes! To tylko interes i to opłacalny ...
Nie śmiałem tego inaczej nazwać... No ale sam/a tak tego nie nazywasz... Cóż trudno mi protestować
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Eeetam, od razu "miłość". U celnika?
Interes! To tylko interes i to opłacalny ...
Nie śmiałem tego inaczej nazwać...
Uczynki lubią wracać...
To może Pan Siwy wyjasni Wam jak zostaje się Rzecznikiem prasowym Mrówek pełniąc obowiazki celnika jednocześnie? (Pełniąc bo przecież jako szef ZZ robi wielkie g. dla polskiego cła, dla celników poza sobą, również). gdybyście otworzyli szerzej oczy, to może dostrzeglibyście jak wszyscy przelewaja z Siwgo...[/quo
Nie dajmy się prowokować takim oszołomom i prowokatorom jak masakra. Prosił o to też S. Siwy. Najlepiej ignorować tego człowieka, on sam nie wierzy w to co pisze.Takie ma prawdopodobnie polecenie. Nie odpowiadajmy na jego prowokacje. Zajmijmy się aktualnymi problemami.
No tak, każdy kto nie popiera jedynie słusznych spraw jest oszołomem, prowokatorem a czasami nawet pedałem. Ktoś wcześniej wspominał o metodach stalinowski... Odnoszę wrażenie że źle okreslił adresata stosowania metod stalinowskichNie dajmy się prowokować takim oszołomom i prowokatorom jak masakra. Prosił o to też S. Siwy. Najlepiej ignorować tego człowieka, on sam nie wierzy w to co pisze.Takie ma prawdopodobnie polecenie. Nie odpowiadajmy na jego prowokacje. Zajmijmy się aktualnymi problemami.
Możesz sprecyzować jak wiele? jakoś nie zauważyłem tego "jak wiele"? Zgoda na dodatkowe etaty? Np. rzecznika prasowego mrówek?dobra wola 500 osób i ich składek oraz działań pozwoliła pokazać jak wiele można osiągnąć.
Primo - Sz.P.Masakra pachnie mi SSC , przynajmniej siadają Sobie na kolanach.
Sekundo - Jeżeli zwolnienie p.Sławka jest bez żadnych merytorycznych podstaw, jest to swojego rodzaju TEST dla Celników, którego w przeszłości NIESTETY nie zdaliśmy.A onegdaj były szanse ,oj były !!!
POLAK mądry po szkodzie - ,może czas zweryfikować STEREOTYPY ?
Odpowiadając na wpisy:
- staramy się o zainteresowanie mediów. Jutro będzie burza mózgów w Polsacie na ten temat. Wysłałam wiadomość do kilku dziennikarzy, z którymi mamy kontakt. Jeżeli możecie, to Wy również dzwońcie do nich.
Ale aby zainteresować media musi się (niestety) coś dziać. Dla nich dobra wiadomość, to zła wiadomość. Szef Służby Celnej zaprasza przedstawicieli ZZ na spotkanie 12 grudnia do MF i do Świdra. Może powinniśmy (szeregowi celnicy) licznie odpowiedzieć na to zaproszenie i stawić się pod MF? Wysłaliśmy wniosek, uzależniający naszą obecność od wycofania sprawy Sławka. Odpowiedź SSC pomija ten warunek.
http://www.wssc.szu.pl/news.php?id=2009
Kto przyjedzie 12 do MF? Proszę o przesłanie list osób lub liczby z poszczególnych komórek, które są gotowe stawić się pod MF.
Sławek ma jeszcze około tydzień służby. Albo w ten tydzień coś zrobimy, albo będzie po wszystkim.
Adres celnicy.kra@wp.pl lub maria.mrugala@celnicy.pl
Mogą być problemy z przesłaniem maila, poczta się dzisiaj dziwnie zachowuje, to wówczas dzwońcie 668-380-349
Jutro podam informację, czy jedziemy.
Podaj tez adres, chętnie nasram Ci na wycieraczkę.Mogę też podać swoje konto??? Skoro wszyscy są tacy hojni..
Sławek ma jeszcze około tydzień służby. Albo w ten tydzień coś zrobimy, albo będzie po wszystkim.