Zamach na ZZ Celnicy.pl

Tak, jest to odruch spontaniczny, ale tym spontanem też trzeba sensownie pokierować. Tym bardziej, że apel został przesłany na skrzynki pocztowe urzędów i oddziałów. I jak sobie to teraz wyobrażacie? Że np. kierownik oddziału, a moze sam naczelnik złapie listę i zrobi rundkę po wszystkich pomieszczeniach i zbierze podpisy? ... Wiele ludzi nie należy do żadnych związków, a sporo jeszcze siedzi w strukturach Federacyjnych ZZ ...... Nie ma co czekać na "dobrą wolę" ...

Panie Sławku - trzymam kciuki! I kase wysyłam :)

Jak już wcześniej wspomniałam, nie wyobrażam sobie, aby jakikolwiek fc przyszedł do pracy i sam biegał po pokojach i zbierał podpisy! wątpie , aby znalazł się jakis odważny...wiedząc, że objęty zostanie czarną listą i podp...y przez dupowłazów, a tych jest nie mało...!:mad:

Niewielu może dla nas zrobić coś dobrego, ale prawie każdy może nam zaszkodzić.
[ Baltasar Gracian y Morales ]

Ostatnia edycja:
kontakt.@tvn24pl.

Przed sekundą dostałam informację od TVN24 programu kontakt.@tvn24pl. następującej treści; Bardzo prosimy o rozszerzenie tematu; Proszę wiec Zarząd Główny ZZ Celnicy.pl o sporządzenie i pilne przesłanie komunikatu-wiadomości do redaktorów programu ;kontakt.@tvn24pl.

Panie Siwy trzymamy za Pana kciuki! Mam nadzieję,że pieniążki płyną! Niech Pan weźmie najlepszych adwokatów!
P.S. Co to za program że nie mogę otworzyć plików?

Moze troche nie na temat, ale mam pytanie odnosnie listu ZZ i tego co tam napisano,a mianowicie....."... – zapowiedź wypowiedzeń wręczono w Izbie Celnej w Warszawie).....".
Czy tez chodzi o dzialaczy ZZ?

O co chdzi pryncypałom ?

Przepraszam, że tak rzadko wypowiadam się na forum...
...Odnosząc się do powyższych wypowiedzi, pragnę odesłać do mojej autoryzowanej wypowiedzi do GP - na pytania dziennikarki GP odpowiadałem w tym samym czasie http://zz.celnicy.pl/tekst-200.html...
Wypowiedź Pana Siwego logiczna, merytoryczna i nie mam pojęcia o co można mieć pretensje. Chyba o ten fragment wypowiedzi, w którym P. Siwy stwierdza oczywistą każdemu prawdę, że do walki z niekorzystnym zjawiskiem potrzeba kadr, pieniędzy itp, jednak władze nie stają na wysokości zadania. Ta właśnie prawda prawdopodobnie ubodła "władzę" i pojawiły się tego konsekwencje. Jeszcze nie wszyscy wiedzą jaki błąd popełnił dyrektor IC w Opolu. Uważam, że ostatecznie stanie się kozłem ofiarnym i tyle zyska ze swojej nadgorliwości.
Panie Sławku! Głowa do góry, nie damy zginąć, przelew poszedł.

a ja myślę, że Pan p.o.dyrektora IC Opole zostanie "symbolem" nowego stycznia...i to zupełnie niechcący i już całkiem niedługo:p

"symbole"

przekre ale tych niechcianych symboli nam w Polsce nie brakuje. brakuje gości z charakterem.

Jeżeli adres IP użytkownika masakra został wpisany
http://www.celnicy.pl/showthread.php?t=4269&page=14 (o godz. 21.42)
przez niego samego to OK, ale jeżeli na czerwono został on umieszczony przez ADMINISTRATORA forum to zwracam uwagę, że adres IP może być uznany za dane osobowe, a umieszczanie danych osobowych bez zgody zainteresowanego może się wiązać z określonymi konsekwencjami. (to i tak niczego nie wnosi)

Nie dawajmy powodów do zamknięcia forum, bo tylko tego nam teraz brakuje.

Ostatnia edycja:
Przyłączam się do głosów poparcia dla S. Siwego. Dołożę też swoją cegiełkę na fundusz wspierający. Nie dajmy się, "ruki po szwam" to nie nam.

Jabol, popieram, nie poddajmy się jakiejkolwiek prowokacji!!! A Pana/Panią Masakrę proponuję wy.... kasować chciałem powiedzieć....

wystarczy zbanować i z tego IP już się nie zaloguje, do tego blokada dostępu proxy i wielu innych klientów się nie pojawi (tak myślę:D)

PS Najwięcej aktywnych użytkowników (160) było dnia Dzisiaj, o godz. 20:52.
dawno tego nie było:)

Ostatnia edycja:
Rozmawiałem z kolegą i doszedłem do wniosku, że AKCJA ze Sławkiem to pokazówka, ale nie tylko dla ZZ. Moim zdaniem to pokazówka dla Dyrektorów, Zastępców, Naczelników.
To cena wprowadzenia reformy* a stawką są ICH stołki (nagroda będzie duża, ale wymagająca poświęceń i nie wiadomo, czy zakończy się sukcesem).

PS Kryzys, reforma MSWiA, stanowczość Rządu. Zmiana koncepcji działania ZZ?!

*jestem za reformą przynoszącą korzyści Państwu, Funkcjonariuszom, Pracownikom i UE.

Ostatnia edycja:
Back
Do góry