Zamach na ZZ Celnicy.pl

Nie ma tego złego...

Myślę, że niektóre przesadzone działania - ewidentnie na pograniczu prawa i naruszania swobód związkowych i obywatelskich, mogą wbrew pozorom przynieśc i pozytywne rezultaty w myśl powiedzenia "nie ma tego złego..." Te jak wskazują dokumenty ws. Sławka Siwego, ewidentne działania o charakterze absurdlanych szykan, może uświadomią Rządowi, kto naprawdę stanowi zagrożenie bezpieczeństwa i kto podejmuje działania mogące wywołać uzasadnony i niekontrolowany ani przez związki ani przez rząd protest załogi Służby Celnej.
PS: widze Sławek, że bedziesz mógł wynająć do kupy wszystkich prawników z Wall Street :D jesli deklaracje ludzie nie pozostaną w sferze obietnic a mam nadzieję, że nie!

Jesteśmy już duuużo dalej ...

...Słuchałem przed chwilą piosenki Jacka Kaczmarskiergo - Obława II.
Myślę, że treść pasuje do obecnej sytuacji celnikow polskich.
Polecam tekst dla refleksji lub pokrzepienia serc.
...

A dla mnie, to już etap "Obława III":

"Obławy już przeżyłem dwie, dziękuję - dosyć!
Zjeżona sierść, zbłąkany wzrok, zmętniała myśl!
Wciąż czuję obce wonie, obce słyszę głosy,
I innym wilkom nie dowierzam nie od dziś!
Lecz jakże trudno jest polować samotnikom!
Z łownego zwierza oczyszczono cały las,
Poczułem łup - do ziemi głodny pysk przytykam -
Wtem straszny ból i stokroć odeń gorszy trzask!

- Strzeżcie się wilki! Strzeżcie się przynęty!
Strzeżcie się wilki! Strzeżcie ludzkiej łaski!
Zastawił na was wróg zawzięty
Potrzaski ..."

http://tekstpiosenki.emuzyka.pl/1600/99.html

Tak przy okazji; czy wiecie, że w stadzie wilków najważniejsze są DWA wilki?
Alfa i Omega, Pierwszy i ... Ostatni! Mają równe przywileje i obowiązki ...

wpłacone

ja również swoje pięc groszy dodaję... mając nadzieję że nie będą potrzebne, a co nie którzy mający władzę pójdą po rozum do głowy.

ps. nie będzie Siwy, to będzie Rudy, Czarny, Blondyn... itp., itd. przecież wszystkich nie zwolnią;-)

A może zainteresować tymi bulwersującymi sprawami Pana Sekielskiego i Pana Morozowskiego w programie Teraz My,choć wątpię czy by się się zgodzili.Jest jeszcze były Prezydent RP Pan Lech Wałęsa,Pan Sniadek,trzeba podjąć próby.

Strajk???

Dzień dobry wszystkim , nie logowałem się prawie rok a teraz jestem tu znowu. To co zaczyna się dziać to odgórne działania Pana Kapicy bądź też nadgorliwość Pana Dyrektora chcącego jak najdłużej utrzymać stołek. Skłaniał bym się ku temu pierwszemu. Myślę że towarzystwo w Ministersstwie boi się powtórki sprzed roku no i oczywiście ewentualnych działań Pana Siwego. Pamiętajcie mamy 4 dni urlopu na rządanie w Nowym Roku!!! Tego oni bardzo się boją, tak więc organizujmy się tutaj. Pozdrawiam wszystkich

mówię wam, ZZ Celnicy PL, złóżcie do prokuratury zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa mobbingu przez dyrektora ic opole i to jak najszybciej

cytat z definicji:
"Mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników."

Czy ktos w s.c. MA jeszcze jaja??????????????????????

http://www.radio.rzeszow.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=10985&Itemid=114

I TO ZA TO ???
:D

MYSLE ZE "OSKARŻENIE" CIUT PRZESADZA , PRZECIEZ TO DZIALACZ , NIE ?

A "OFICEROWIE" RZUCA JAKIS OCHLAP NA SWIETA I POSTRASZA

I NA TYM SIE SKONCZY "BUNT"

:eek: :mad:

PS. W CO ZA CIEKAWYCH CZASACH PRZYSZLO NAM ZYC!

"O tempora! O mores! - O czasy! O obyczaje!; Co za czasy! Co za obyczaje! Cyceron (Marcus Tullius Cyceron, 106 - 43 p.n.e) "

Mimo, iż nie należę do żadnego związku to również zasiliłem konto ZZ Celnicy PL - Panie Sławku niech Pan WALCZY !!!!!

Oj marnie z tym trollem. Chyba pomysły mu się skończyły. Obyś ty nigdy nie znalazł się w podobnej sytuacji jak S.S. i nie trafił na takiego "dowcipnisia" jak ty. Uczynki lubią wracać, zgodnie z porzekadłem "nie rób drugiemu co tobie nie miłe..."

Ci którzy nie są jeszcze w ZZ Celnicy.pl a solidaryzują się ze S.S. powinni chociażby na znak protestu przeciwko szykanom do niego przystąpić. Pozdrawiam.

Uczynki lubią wracać...
To może Pan Siwy wyjasni Wam jak zostaje się Rzecznikiem prasowym Mrówek pełniąc obowiazki celnika jednocześnie? (Pełniąc bo przecież jako szef ZZ robi wielkie g. dla polskiego cła, dla celników poza sobą, również). gdybyście otworzyli szerzej oczy, to może dostrzeglibyście jak wszyscy przelewaja z Siwgo...

Ci którzy nie są jeszcze w ZZ Celnicy.pl a solidaryzują się ze S.S. powinni chociażby na znak protestu przeciwko szykanom do niego przystąpić. Pozdrawiam.
No tak, jak przystąpi jeszcze jeden będzie 501 wariatów w zz celnicy.pl :D
ps. nie zapomnijcie o wpłacaniu składek!!!

Mogę też podać swoje konto??? Skoro wszyscy są tacy hojni..

No jasne przyjacielu !!! ;)
Ale żeby było sprawniej, to od razu podaj nazwisko i adres. Nasz konsultant przybędzie prędzej, niż w jakimkolwiek banku. Jeśli odpowiesz w ciągu godziny, dołożymy ci extra 50 %! :D

Przelane
to jest również moja forma protestu przeciwko SSC. Cos mu się chyba pomieszało....

PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZA MOJ POST Z LUTEGO GDZIE PISAŁEM ZE NALEZY SSC DAC SZANCĘ A NIE OD RAZU KRYTYKOWAĆ

nie karmic trola SAM ZDECHNIE...... MASAKRA GŁUPOTY

Ostatnia edycja:
No jasne przyjacielu !!! ;)
Ale żeby było sprawniej, to od razu podaj nazwisko i adres. Nasz konsultant przybędzie prędzej, niż w jakimkolwiek banku. Jeśli odpowiesz w ciągu godziny, dołożymy ci extra 50 %! :D

Oj jaka miłość wylewa się z tej wypowiedzi... Jestem pod wrazeniem uczuciowości

Back
Do góry