Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tzw.widełki dla mł.specjalisty sa dość szerokie i samo stanowisko (najniższe w SCS) nie determinuje niskich zarobków.PJS Ias Poznań albo Łódź - nabory na młodszego specjaliste.
PJS Ias Poznań albo Łódź - nabory na młodszego specjaliste.
PJS Ias Poznań albo Łódź - nabory na młodszego specjaliste.
Dobrze piszesz, graniczne, mniej już raczej nie można...takie prawo PANÓW.świetnie, u mnie OC graniczne, 11 lat służby i zasadnicze 3350
IAS Poznan podali, ze 3400 brutto - chyba faktycznie lekka porażka - choć przyznam racje PJS - na początek spoko, ale jak się sprawdzisz to powinno to rosnać. To jest praktycznie 1000 zł różnicy w stosunku do Policji....
Mysle ze max 4tys brutto. Stanowisko+stopien+dodatek służbowy. Nie licz kolego na wiecej.chociaz zycze Ci wiekszego uposazeniaJest ktoś z KAS Rzeszów z Mobilnych Referatow Realizacji? Stanowisko mlodszy specjalista na jakie uposażenie tam można liczyc?
Może "konferencja prasowa Prezesa" jako wytyczne do "ulgi językowej"Opowiem wam dobry kawał - zarobki celnika nie wiem czy cos lepszego dzisiaj przeczytacie
Witam ,zastanawiam sie na złożeniem aplikacji na funkcjonariusza celno skarbowego w Krakowie. I tu moje pytanie zarobki 4150ZŁ brutto + dodatki . Na jakie zarobki mozna liczyc netto + dodatki na poczatku?Ile trwaja szkolenia i czy jest mozliwosc pracy na miejscu w Krakowie czy moga cie oddelegowac gdzies dalej? Pozdrawiam Ponizej link do ogłoszenia:
https://www.malopolskie.kas.gov.pl/...albipisusjaportlet_articleId=11901389[/QUOTE]masz w opisie
Bo tutaj szukają galerników do roboty na tonącą łajbę, ci co mają lata wypracowane to na emki a co młodych tak ciągnie do tej pracy nie wiem, są inne służby mundurowe gdzie warto aplikować niz do tejWitam, chciałabym dopytać o wynagrodzenie.
Zastanawiam się nad złożeniem papierów (wiem, wiem, większość z was będzie odradzać).
Na stanowisko specjalisty Służby Celno-Skarbowej proponują uposażenie zasadnicze 3189,80 zł brutto... Czy do tego dochodzi jakaś premia, lub inne dodatki i na jakiej zasadzie? Czy jako "nowicjusz" przysługuje zwrot za dojazdy, czy dopiero po 2 latach służby?
Czy podwyżki z biegiem lat są zauważalne i satysfakcjonujące?
Trochę zaskoczyło mnie to wynagrodzenie, ponieważ dla cywila w Urzędzie Skarbowym proponują zazwyczaj około 3759,13 zł brutto.
W Policji to tyle po szkółce ale netto plus dodatki, a robota na początek w patrolu prewencji niczym sie nie różni od pracy w SCS z patologią na granicy. A i oczywiście 500 pln dodatku za służbę w prewencji w przeciwieństwie do oferowanych przez SCS 70 pln za dziadostwo na granicy z patolą, takie docenienie haha!!!4150 brutto z dodatkiem za stopień. Sypnęli kasą. Jak to było? mają rozmach skur...yny